Απόλαυσε μία επική σκηνή από την επερχόμενη ταινία Uncharted!

Περίληψη: Η Sony μεγαλώνει κι άλλο την προσμονή μας για την ταινία Uncharted ανεβάζοντας μία ολόκληρη σκηνή της ταινία στο YouTube, ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Στις 18 Φεβρουαρίου περιμένουμε στους κινηματογράφους την ταινία Uncharted. Όπως μας έχουν δείξει και τα trailers, η δράση αναμένεται να είναι ασταμάτητη. Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από ένα ακόμα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony Pictures Entertainment. Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο trailer, αλλά με μία ολόκληρη σκηνή από την ταινία, την οποία μοιράστηκε η Sony στα πλαίσια του event της για τη CES 2022, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκαν και οι πρώτες QD-OLED τηλεοράσεις στον κόσμο.

Η σκηνή που θα δεις παρακάτω είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από μία παρόμοια στιγμή του παιχνιδιού Uncharted 3. Ο Nathan Drake βρίσκεται σε ένα μεταγωγικό αεροπλάνο, μαζί με τον μέντορά του, Victor “Sully” Sullivan. Δεν είναι μόνοι τους όμως, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να τους κάνουν κακό. Και έτσι, έπειτα από ένα σύντομο πιστολίδι, ο Nathan βρίσκει τον εαυτό του να κρέμεται έξω από το αεροπλάνο και να παλεύει να κρατηθεί για να σώσει τη ζωή του. Ας μην σου περιγράψουμε όλη τη σκηνή όμως, δες το δυόμιση λεπτών βίντεο παρακάτω:

Video Duration
2:26

Η ταινία Uncharted ξέρουμε πως θα είναι prequel της ιστορίας της σειράς παιχνιδιών Uncharted, οπότε και η παραπάνω σκηνή δεν είναι απλώς μία μεταφορά των γεγονότων από το παιχνίδι στη σειρά. Λογικά, η παραπάνω σκηνή δεν συνδέεται με την ιστορία των παιχνιδιών. Ίσως, όμως, να είναι ο τρόπος των δημιουργών να μας δείξουν πως έχουν μελετήσει τη σειρά παιχνιδιών και δημιούργησαν μία ταινία αντάξια των παιχνιδιών Uncharted.

Στο ρόλο του Nathan Drake, όπως είδες και στην παραπάνω σκηνή, θα είναι ο Tom Holland, ενώ ο Mark Wahlberg θα υποδυθεί τον Victor Sullivan. Μιας και βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα (και κάτι) μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας, πιστεύουμε ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο άλλο trailer μέχρι τότε. Οπότε κάνε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να έρθει η στιγμή να κλείσεις τα εισιτήριά σου για τη νέα ταινία Uncharted. Αν βέβαια δεν επαληθευτούμε και κυκλοφορήσει κι άλλο υλικό από την ταινία, να είσαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις για αυτό στο Public Blog. Γι’ αυτό μείνε συντονισμένος εδώ!