Αστείες λαμπάδες για όλες τις ηλικίες!

Περίληψη: Ανακάλυψε τις προτάσεις μας για αστείες λαμπάδες! Ετοιμάσου στη φετινή Ανάσταση να κάνεις εντύπωση με αυτές τις αστείες πασχαλινές λαμπάδες.

Το Πάσχα, μία από τις ομορφότερες γιορτές, πλησιάζει. Όλοι λίγο πολύ όταν σκεφτόμαστε αυτήν την γιορτή, μας πιάνει μία μελαγχολία, καθώς ξεπηδούν γλυκιές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία. Φυσικά το highlight των ημέρων ήταν το δώρο και η λαμπάδα της νονάς και του νονού. Κάθε φορά ανυπομονούσαμε να δούμε τι λαμπάδα θα μας έφερναν, κάναμε διαγωνισμούς ποιος έχει την καλύτερη, βαθμολογούσαμε όλες τις λαμπάδες που βλέπουμε γύρω μας και στο τέλος τις τοποθετούσαμε τη μία δίπλα στην άλλη και περιμέναμε να δούμε ποια θα λιώσει πρώτη.

Μετά από δύο χρόνια που λόγω covid δε ζήσαμε με τον παραδοσιακό τρόπο τη γιορτή του Πάσχα, ήρθε η ώρα επιτέλους να ζήσουμε αυτή τη γιορτή όπως πριν. Και αφού έχει περάσει τόσος καιρός, ας υποδεχτούμε αυτό το Πάσχα λίγο πιο… διασκεδαστικά! Για αυτό, βρήκαμε 7 προτάσεις για αστείες λαμπάδες, για να επιλέξεις για εσένα, τους φίλους σου ή τα βαφτιστήρια σου!

Αστείες λαμπάδες για μεγάλους και παιδιά

Αν είσαι από αυτούς που ανήκουν στα «παραδοσιακά» ζευγάρια, η αστεία λαμπάδα για ζευγάρια «Τι μου κάνεις Τάσο μου» είναι η κατάλληλη για σας. Το τρελόζευγαράκι, ο Τάσος και η Γκόλφω με τις παραδοσιακές τους στολές, θα κάνουν το/η σύντροφό σου να πέσει κάτω από τα γέλια!

Για τα party animals της παρέας, αυτούς που μετά από μία έξαλλη βραδιά ξυπνάνε πάντοτε με hangover, εκείνους που δίπλα στη λέξη vodka θα πρέπει να γράφει το όνομα τους. Για όλους αυτούς έχουμε να σου προτείνουμε την πιο αντιπροσωπευτική λαμπάδα «Keep calm and drink vodka».

Σίγουρα δε μπορούμε να παραλείψουμε και τους λάτρεις των γλυκών. Ειδικά αυτοί που δε μπορούν να αντισταθούν σε ένα ζεστό, γλυκό, μοσχομυρωδάτο, αφράτο cupcake, πρέπει να επιλέξουν μία λαμπάδα που να υποδηλώνει τη θέση τους. Ε λοιπόν, η αστεία λαμπάδα «Keep calm and have a cupcake» είναι η καταλληλότερη!

Για τους φίλους που αγαπούν τη βέσπα και είτε έχουν βάλει στο μάτι να αγοράσουν μία, είτε την έχουν ήδη και δεν ξεκαβαλάνε από πάνω της, φανταστική ιδέα είναι η λαμπάδα «Βέσπα» που γράφει πάνω «Εσύ ξέρεις από βέσπα;»! 😛

Για τους πιο… κυνικούς της παρέας, αυτούς που δε θέλουν και πολλά πολλά ούτε στην εκκλησία την ώρα της Ανάστασης αλλά ούτε και το σπίτι, η λαμπάδα με το κρεμαστό πόρτας που γράφει «Do not disturb» μαζί με το γλυκύτατο σκυλάκι που δε θέλει να το ενοχλούν είναι η καλύτερη.

Εννοείται πάντα και παντού θα υπάρχει κάποιος, είτε μικρός, είτε μεγάλος, ο οποίος θα είναι πορωμένος με το τένις. Ε για αυτόν που δε μπορεί να αποχωριστεί τη ρακέτα του, ούτε το βράδυ της Ανάστασης, η σοφότερη επιλογή είναι μια… λαμπάδα – ρακέτα του τένις!

Από τη λίστα μας δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε στην απ’ έξω και τους gamers της παρέας. Όσοι έχουν πάθος με το gaming και δε μπορούν να αφήσουν το τηλεχειριστήριο από το χέρι τους, τώρα τους έχουμε τη λύση! Με την λαμπάδα gamer live stream, θα μπορούν να έρθουν στην εκκλησία ήρεμοι και μετά να τους μείνει και το κρεμαστό πόρτας που γράφει No entry, για να μην τους ενοχλήσει κανείς μέχρι να κερδίσουν!

Αυτές ήταν μερικές αστείες λαμπάδες που μπορείς να βρεις για το Πάσχα. Αν ψάχνεις και τι δώρα θέλεις να κάνεις μπορείς να βρεις μερικές μας προτάσεις εδώ. Ανακάλυψε ακόμη περισσότερες λαμπάδες και πασχαλινά δώρα κάνοντας μία επίσκεψη σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ή μέσα από το Public.gr!