Ban.do / Οργάνωση; Ναι, αλλά με στυλ!

Περίληψη: Έχεις σκεφτεί ότι αν γράφεις τους στόχους και τα to-do της ημέρας σε ένα σημειωματάριο με φουλ θετική ενέργεια, ίσως δεις τα πράγματα αλλιώς;

Η νέα χρονιά έχει φέρει μεγάλες λίστες με to-do πράγματα και ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που θες να ακολουθείς πιστά, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου; Σε νιώθουμε και γι’ αυτό θα σε (και θα μας) βοηθήσουμε!

Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποιο μαγικό ραβδί να σε βάλουμε σε πρόγραμμα. Κάποιος άλλος, όμως, το έχει, και αυτός είναι το... χαρτί! Σύμφωνα με έρευνες, αν καταγράφεις τους στόχους σου, και δεν τους αφήνεις απλώς να «υπάρχουν» μέσα στο μυαλό σου, είναι πολύ πιο πιθανό να καταφέρεις να τους πετύχεις!

Και πες ότι το αποφάσισες και θα δοκιμάσεις τη μέθοδο του χαρτιού, πού θα καταγράψεις τα βήματα προς την επιτυχία; Έχουμε νέες και πολύ χαριτωμένες «αφίξεις» από το brand BAN.DO που θα σε ξετρελάνουν, ειδικά αν αγαπάς λίγο περισσότερο το ροζ χρώμα και τα «ζωντανά» σχέδια με θετική ενέργεια!

Ξεκινάμε με το super girly σημειωματάριο «I Am Very Busy», το οποίο θα δείχνεις σε όποιον πάει να σε «βγάλει» από το πρόγραμμά σου! Αν σε βολεύει να διαγράφεις πράγματα από την to-do λίστα, κερδίζοντας τη γνωστή ικανοποίηση επίτευξης, γράψε στο «Take Care» όλα όσα πρέπει να «φροντίσεις» και αξιοποιώντας το μαγνητάκι βάλ’το στο ψυγείο σου, για να το βλέπεις όσο συχνά χρειάζεσαι. Στην ίδια λογική και το κάθετο σημειωματάριο «Be Nice, Work Hard, Have Fun» με το τόσο cool inspo! Σου άρεσε το inspo, αλλά το θέλεις σε σπιράλ σημειωμάριο/τετράδιο, βρε το εδώ και ξεκίνα τις σημειώσεις. Αν το motto της νέας χρονιάς είναι να κοιτάς μόνο μπροστά, το σημειωματάριο «Look Forward, Not Back» είναι μονόδρομος, ενώ αν το φλοράλ είναι το αγαπημένο σου μοτίβο, μόλις βρήκες (κλικ εδώ) ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει.

Αν, από την άλλη, μάς πεις ότι λειτουργείς καλύτερα με ένα βήμα τη φορά και θέλεις να βάζεις μικρούς στόχους κάθε μέρα, ξέρεις ότι ένα ημερολόγιο θα κάνει όλη τη δουλειά! Δες αυτό το κόκκινο φλοράλ, που έχει και αυτοκόλλητα, για να κάνεις όλη τη διαδικασία παιχνίδι! Τι; Δεν είχες σκεφτεί τα αυτοκόλλητα σαν μια ωραία αφορμή να γράφεις στο ημερολόγιο σου; Μα υπάρχει βιβλίο με αυτοκόλλητα και ρολό αυτοκόλλητο, και είναι τόσα πολλά που θα τα βάλεις παντού, σε λάπτοπ, ψυγείο, κινητό ή θα διακοσμήσεις εκείνα τα μονόχρωμα κουτιά που έχεις κάπου ξεχασμένα.

Νιώθεις ήδη ότι μπήκες στο mood; Ε τότε, πρέπει να συνεχίσεις έτσι οργανωμένος/η και στο γραφείο. Δεν χρειάζεσαι πολλά: ένα ημερολόγιο γραφείου, για να μη χάσεις καμία σημαντική ημερομηνία και αυτοκόλλητα χαρτάκια, για να κολλάς τα μηνύματα σου στο λάπτοπ/desktop σου (ή στα γραφεία των συναδέλφων σου).

Και επειδή, όπως ξεκινήσαμε να λέμε, πρέπει να αρχίσεις να γράφεις, τι σου λείπει; Μα φυσικά μια κασετίνα με μολύβια και στυλό. Μολύβια, όχι όπως τα κλασικά κίτρινα, αλλά με motivation φράσεις πάνω τους, όπως τα μολύβια Compliments ή Take Care. Αν, όμως, θέλεις τα motivation moto πάνω σε στυλό, βρες τα εδώ. Τέλος, δεν γίνεται να μη σου δείξουμε ακόμη ένα σετ με στυλό, που αγαπήσαμε και τους μαρκαδόρους υπογράμμισης, που μας γύρισαν πίσω στα μαθητικά χρόνια.

Ελπίζουμε να σου άρεσαν οι επιλογές μας και να ενθουσιάστηκες σαν μικρό παιδί, όπως κι εμείς!