Δες την πρώτη εικόνα από την σειρά The Last of Us!

Περίληψη: Το HBO μας δείχνει για πρώτη φορά μία εικόνα από την πολυαναμενόμενη σειρά The Last of Us με πρωταγωνιστές τον Pedro Pascal και την Bella Ramsey.

Από τον Μάρτιο του 2020 ξέρουμε πως η πολυβραβευμένη σειρά παιχνιδιών The Last of Us της Naughty Dog θα γίνει τηλεοπτική σειρά. Η ιστορία της Ellie και του Joel θα έρθει στη μικρή οθόνη το 2022 από το HBO. Οι λεπτομέρειες που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν είναι πολλές, αλλά το HBO μοιράστηκε με το κοινό την πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά!

Η εικόνα που βλέπεις και στο άρθρο δεν είναι screenshot από το παιχνίδι αλλά ένα καρέ από τη σειρά! Σε αυτή βλέπουμε για πρώτη φορά την Bella Ramsey ως Ellie και τον Pedro Pascal ως Joel. Από μία μόνο εικόνα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την ποιότητα της σειράς, προφανώς, αλλά η ομοιότητά της με το βιντεοπαιχνίδι είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μας κάνει γεμίζει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.

Στη σκηνή αυτή βλέπουμε την Elle και τον Joel να ατενίζουν ένα κατεστραμμένο αεροπλάνο σε έναν κοντινό λόφο. Η Ellie φορά το κλασικό σκούρο ροζ φούτερ με το οποίο τη γνωρίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Joel φορά ένα τζιν πουκάμισο. Και οι δύο έχουν στην πλάτη τα backpacks τους.

Το cast και οι συντελεστές της σειράς δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν την εικόνα στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, μεγαλώνοντας κι άλλο την ανυπομονησία μας για τη σειρά. Ο Pedro Pascal έγραψε «I got you, baby girl.», ενώ η Bella Ramsey συμπλήρωσε «Day and night, all we do is survive.» Τον ενθουσιασμό του για την πορεία δημιουργία της σειράς δεν έκρυψε και ο Neil Druckmann, co-president της Naughty Dog, ο οποίος σχολίασε πως «When I first saw them on set in full costume, I was like: "Hooooooly shit! It's Joel & Ellie! 😭!"»

Ενδιαφέρον έχει και η ημερομηνία που το HBO επέλεξε να κυκλοφορήσει την εικόνα, η οποία δεν είναι τυχαία. Το πρώτο καρέ από τη σειρά The Last of Us κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα στην οποία είχε ξεσπάσει και η ασθένεια που μετατρέπει τους ανθρώπους σε άγρια και επιθετικά όντα στο πρώτο παιχνίδι και έχει ανεπίσημα ανακηρυχθεί σε The Last of Us Day!

Η σειρά The Last of Us προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή του HBO. Η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022 και ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Για όλα τα νεότερα μείνε συντονισμένος στο Public Blog.