Μουσικές Funko Pop! φιγούρες: Ιδανικό δώρο για κάθε μουσικόφιλο

Περίληψη: Δεκάδες αγαπημένοι μουσικοί έχουν αποκτήσει τη δική τους αξιαγάπητη φιγούρα Funko Pop! Για τους fans τους θα είναι ένα τέλειο δώρο!

Ένα από τα πιο cool δώρα που μπορείς να πάρεις σε κάποιον είναι μια φιγούρα Funko Pop!. Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν έχουν ξετρελάνει τους πάντες, συνδυάζοντας την pop κουλτούρα με τη διακόσμηση. Είτε είναι fan του Harry Potter είτε του Friends, το μόνο σίγουρο είναι πως ο παραλήπτης θα τιμήσει δεόντως το δώρο σου. 

Είναι τόσο cute!

Δύσκολα θα βρεις κάποιον που να μην του αρέσουν! Σε περίπτωση που ψάχνεις, λοιπόν, δώρο για την κολλητή σου που ακούει φανατικά Post Malone, ή τον ξάδερφό σου ο οποίος αγαπάει τους Queen, αλλά έχει όλη τη δισκογραφία τους, μην αγχώνεσαι. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από τις πιο cool Funko Pop! φιγούρες που μπορείς να βρεις στα Public! Αν δεις κάτι που σου αρέσει, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το εκάστοτε link ή να ψάξεις για περισσότερες επιλογές στο site μας!

BTS

Είναι από τα πιο hot συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής πραγματικότητας. Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση οι BTS να μην έχουν τη δική τους σειρά από φιγούρες. Μπορείς να τις αγοράσεις όλες μαζί, ή να επιλέξεις κάποια από τα αγαπημένα σου μέλη. Από τον Jungkook και τον Jimin, μέχρι τον RM και την υπόλοιπη παρέα!

Blink-182

Η κορυφαία pop punk μπάντα όλων των εποχών ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την κυκλοφορία της δικής της σειράς Funko Pop!. Το σετ έρχεται με τις φιγούρες των Mark, Tom και Travis, μαζί με το εξώφυλλο του iconic album τους Enema Of The State! Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η επιστροφή του Tom DeLonge στο συγκρότημα έφερε μεγάλη χαρά στους εκατομμύρια fans και σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το καλύτερο line-up που είχαν ποτέ! Αναμένουμε τον νέο τους δίσκο. 

Britney Spears

Από τις πιο όμορφες φιγούρες είναι αυτή της Αμερικανίδας popstar, η οποία έχει βασιστεί στο video clip ενός εκ των πρώτων της hits. Ο λόγος για το (You Drive me) Crazy, που μπορείς να ακούσεις στο ντεμπούτο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο …Baby One More Time. Ένα δώρο που θα εκτιμήσουν οι απανταχού millennials, που τραγουδάνε ακόμα τα τραγούδια της δυνατά στα ’90s parties που διοργανώνονται εκεί έξω!

Freddie Mercury

Για τον ξάδερφο που αναφέραμε πριν θα βρεις έναν μικρό Freddie Mercury, όπως αυτός εμφανίστηκε στην αξέχαστη συναυλία που έδωσαν οι Queen στο Wembley το 1985, στο πλαίσιο του Live Aid! Υπάρχει και σε μια προγενέστερη εκδοχή, μαζί με τους υπόλοιπους Queen!

Noel & Liam Gallagher

Οι δυο Βρετανοί rockstars και πρώην μέλη των θρυλικών Oasis, έχουν, όπως είναι φυσικό, τιμηθεί από την Funko Pop!. Το αγαλματίδιο του Liam φοράει ένα πράσινο parka, κρατάει ένα ντέφι και έχει τη χαρακτηριστική στάση που παίρνει ο τραγουδιστής όταν βρίσκεται πίσω απ’ το μικρόφωνο. Aυτό του Noel κρατάει τη χαρακτηριστική κιθάρα με τα χρώματα της Βρετανικής σημαίας. Και τα δυο είναι βασισμένα στο look που είχαν στα ’90s. Ο αστικός μύθος λέει ότι, αν ακουμπήσεις αυτές τις δυο φιγούρες κοντά, τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν επιβεβαιώνουμε!

Iron Maiden/Eddie

Extra Coolness Points: φωσφορίζει στο σκοτάδι

Η θρυλική μασκότ των Iron Maiden σε ένα σετ τεσσάρων διαφορετικών εκδοχών! Ένα δώρο που θα εκτιμήσει ο κάθε metalhead εκεί έξω. Το γεγονός ότι φωσφορίζουν στο σκοτάδι δίνει το κάτι παραπάνω στη metal αισθητική. Ένα έπος!

TLC

Μπορεί ο τραγικός θάνατος της Left Εye να άφησε στη μέση την καριέρα τους, όμως, οι TLC θεωρούνται μέχρι και σήμερα ένα κορυφαίο συγκρότημα για τον χώρο της hip-hop και της pop μουσικής! Οι Funko Pop! φιγούρες τους από την εποχή του πρώτου τους album, Ooooooohhh... On the TLC Tip (1992), είναι πραγματικά υπέροχες.

U2

Δυνατό σετ με όλα τα μέλη των U2 από την περίοδο του Zoo TV Tour. Η εν λόγω περιοδεία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1992 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 1993. Υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν 5,3 εκατομμύρια θεατές σε τέσσερεις Ηπείρους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, μπορείς να βρεις και μεμονωμένα το εκάστοτε μέλος (όπως συμβαίνει με όλα τα συγκροτήματα).

Linkin Park

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Mike Shinoda: «Ηχογραφήσαμε το ντεμπούτο μας (Hybrid Theory), ενώ οι μισοί από εμάς ήμασταν άφραγκοι και μέναμε ακόμη με τους γονείς μας. Μέσα σε έναν χρόνο, οι Linkin Park είχαν τον δημοφιλέστερο δίσκο στον κόσμο»! Κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθησή του, δούλεψαν πάνω σε remixes των κομματιών, τα οποία, πλαισίωσαν με κάποια b-sides. Κάπως έτσι προέκυψε το Reanimation! Το πιο εμπορικό remix album όλων των εποχών. Στο εξώφυλλό του θα δεις το χαρακτηριστικό πράσινο ρομποτάκι, με το οποίο μπορείς πλέον να διακοσμήσεις το γραφείο σου, τα ράφια στο σαλόνι ή οποιαδήποτε άδεια -μέχρι στιγμής- γωνιά του σπιτιού.

Snoop Dogg

O Snoop Dogg είναι από τους πιο cool rappers που έχουν πατήσει το πόδι τους στον πλανήτη! Γι’ αυτό και έχει πάνω από τρεις διαφορετικές φιγούρες Funko Pop!. Ωστόσο, θα προτείναμε αυτή που είναι αφιερωμένη στο ντεμπούτο του, Doggystyle, το οποίο κυκλοφόρησε το 1993. Ένας δίσκος που άσκησε τρομερή επιρροή στον κόσμο της rap μουσικής και μας σύστησε έναν από τους μεγαλύτερους stars του είδους. Drop it like it’s hot!