«BTS: Μόνο για μεγάλους fan»: Νέο βιβλίο για τους k-pop βασιλιάδες!

Περίληψη: Είσαι και εσύ λάτρης της k-pop και πιο συγκεκριμένα των BTS; Ευκαιρία να ανακαλύψεις πόσο καλά τους ξέρεις με το νέο βιβλίο «BTS: Μόνο για μεγάλους fan»!

BTS. Μπορεί να τους ξέρεις από την μουσική τους, τις sold-out συναυλίες τους, τα βίντεο με εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube. Εάν όμως δεν είχες ακόμα την ευκαιρία να ακούσεις τα k-pop hits τους, είναι καιρός να το κάνεις! Το μεγαλύτερο νεανικό μουσικό συγκρότημα παγκοσμίως, συνεχίζει την ιλιγγιώδη πορεία τους, κατακτώντας συνεχώς νέους fans! Πάμε να δούμε παρέα την ιστορία του συγκροτήματος αλλά και το τι πραγματεύεται ένα νέο βιβλίο που γράφτηκε για τη μπάντα, το «BTS: Μόνο για μεγάλους fan» από την Kate Hamilton.

Πώς ξεκίνησε το συγκρότημα; Λίγα λόγια για την πορεία τους

Αξίζει να μάθεις ένα fun fact που κρύβεται πίσω από το πασίγνωστο συγκρότημα και το όνομά του. Το όνομα BTS είναι ακρώνυμο και προήλθε από τη φράση «Bangtan Sonyeodan» που μεταφράζεται σε Bulletproof Boys. Η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία, αφού παρομοιάζουν τα στερεότυπα και τα κακοπροαίρετα σχόλια με…σφαίρες! Το επταμελές band απαρτίζεται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope , Jimin, V, και Jungkook και έκανε το ντεμπούτο του το 2013 κερδίζοντας αμέσως βραβεία, ανεβαίνοντας γρήγορα στα charts και κατακτώντας την κορυφή του αμερικανικού Billboard 200! Έκτοτε, παρουσιάζουν μόνο ανοδική πορεία σαρώνοντας τις εντυπώσεις και τα views σε όλες τις πλατφόρμες.

Νέο βιβλίο για τους BTS

Το πασίγνωστο νεανικό συγκρότημα έχει super fans σε όλο τον πλανήτη, και έτσι δεν είναι καθόλου παράξενου που έχουν γραφτεί και βιβλία για τους Bangtan Boys! Ένα από τα πρώτα βιβλία που κυκλοφόρησαν ήταν το «Οι BTS κι εγώ». Σε αυτό μπορείς να βρεις ποιο μέλος είσαι, να φτιάξεις λίστες με τα αγαπημένα σου τραγούδια, να σχεδιάσεις τα outfits κάθε μέλους του συγκροτήματος αλλά και να μάθεις fun facts για τους καλλιτέχνες! Γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες, το βιβλίο «Οι BTS και εγώ» περιλαμβάνει κουίζ σχετικά με τα μουσικά βίντεο που σίγουρα παρακολουθείς κατ’ επανάληψη, και σου δίνει την ευκαιρία να γράψεις γράμματα σε κάθε μέλος και να φανταστείς να περνάς την τέλεια μέρα μαζί τους. Όμορφα εικονογραφημένο από πραγματικούς θαυμαστές, έχει άφθονο χώρο για να καταγράψεις όλα τα αγαπημένα σου πράγματα σχετικά με αυτά τα επτά ταλαντούχα αγόρια από τη Νότια Κορέα.

Η επιτυχία που γνώρισε το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν μόνο η αρχή! Στο spotlight αυτό τον καιρό είναι ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο, το «BTS: Μόνο για μεγάλους fan». Ένα βιβλίο γεμάτο παζλ, κουίζ και παιχνίδια για να τεστάρεις τις γνώσεις σου για το πιο φρέσκο παγκόσμιο φαινόμενο, τους BTS! Το νέο αυτό βιβλίο αποτελεί παράθυρο στον μαγικό κόσμο των BTS, αφού μέσα από αυτό μπορείς να μάθεις καλύτερα τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες! Τι ξέρεις για τους RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook; Τι σημαίνουν τα ονόματά τους; Ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα; Ποιος έχει κατοικίδιο; Τι αγαπούν και τι αντιπαθούν πάνω τους; Αποτελείται από όλα όσα θες να μάθεις για τους BTS, γεμάτο με πολύ λεπτομερείς ιστορίες για καθένα από τα επτά πρόσωπα, με υπέροχες φωτογραφίες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να είσαι μέλος του BTS Army και να λείπει αυτό το βιβλίο από τη συλλογή σου!

Γιατί αξίζει να το κάνεις δικό σου;

Έχεις ακούσει τα τραγούδια. Έχεις παρακολουθήσει τα εκπληκτικά βίντεο τους στο YouTube. Τώρα, μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για τη μεγαλύτερη μουσική αίσθηση της Νότιας Κορέας και να τεστάρεις τις γνώσεις σου για το superband. Γνώρισε κάθε μέλος της μπάντας και διάβασε τις ιστορίες πίσω από τα εντυπωσιακά άλμπουμ τους. Μάθε πώς εμφανίστηκε αρχικά το φαινόμενο BTS και πώς έλαμψε τελικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Γεμάτο με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους Bangtan Boys, εμπνευσμένα αποσπάσματα από τα ίδια τα αγόρια, καθώς και μοναδικές φωτογραφίες και αφίσες που μπορείς να κολλήσεις στο δωμάτιο σου. 

Εάν είσαι λάτρης της κορεάτικης μπάντας, δε μπορείς παρά να κάνεις δικό σου το βιβλίο «BTS: Μόνο για μεγάλους fan» για να γίνεις ο Νο1 fan! Thank us later! 😉