Η Ariana Grande ήρθε στο Fortnite!

Περίληψη: Η πιο πρόσφατη συναυλία της Ariana Grande έγινε ψηφιακά! Το avatar της εμφανίστηκε στο Rift Tout event του Fortnite.

Το περασμένο σαββατοκύριακο το Fortnite διοργάνωσε τη μεγαλύτερη εικονική συναυλία του. Στο Rift Tour event η Ariana Grande έκανε την εμφάνισή της μέσω του δικού της Fortnite avatar και κατέκλυσε τον κόσμο του παιχνιδιού με την παρουσία της. Από τις 6 μέχρι τις 8 Αυγούστου διεξήχθησαν 5 digital συναυλίες ενώ για τις τρεις ημέρες του event ο κόσμος του Fortnite γέμισε με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το Rift Tour.

Κατά τη διάρκεια του Rift Tour οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» συμμετείχαν σε διάφορα mini games τα οποία έτρεχαν παράλληλα με τις συναυλίες. Για το event δημιουργήθηκαν ολοκαίνουργιες εμπειρίες για τους παίκτες. Σε μία από αυτές ακολουθούσες το avatar της Ariana Grande σε ένα δαιδαλώδες σύστημα από σκάλες όσο το “The Way” ακουγόταν, σε άλλη ψηφιακή συναυλία προσπαθούσες να πετύχεις αντιπάλους και κρυστάλλους με το αεροπλάνο σου, ενώ μπορούσες ακόμα και να πετάξεις στα σύννεφα στην πλάτη ενός μαγικού λάμα. Σε κανένα από τα event του Rift Tour, όμως, δεν μπορούσες να προκαλέσεις ζημιά στους υπόλοιπους παίκτες που παραβρέθηκαν.

Video Duration
12:01


Η παρουσία της Ariana Grande στο Rift Tour συνοδεύτηκε και από τη δημιουργία πολλών νέων αντικειμένων τα οποία μπορούν να αποκτήσουν οι παίκτες για τον χαρακτήρα τους. Τα νέα θεματικά αντικείμενα που μπορείς να αποκτήσεις είναι τα:

  • Ariana Grande Outfit με Rift Goddess Ariana Variant
  • Piggy Smallz Back Bling
  • LIl’ Floaticorn Emote
  • Sweetener Sailshards Glider
  • 7 Rings Smasher Pickaxe w/ Gem Striker Variant

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Fortnite διοργανώνει ένα in-game event, αλλά το Rift Tour με την Ariana Grande είναι ίσως το μεγαλύτερο που έχει διεξαχθεί ποτέ. Στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί ψηφιακά στο Fortnite καλλιτέχνες όπως ο Marshmello και ο Travis Scott. Επίσης, διάφοροι διάσημοι προστίθενται συχνά στο παιχνίδι, όπως ο LeBron James, ενώ εκτός από συναυλίες στο Fortnite έχουν γίνει και προβολές ταινιών. Η Epic δοκιμάζει διάφορους τρόπους για να διαφοροποιήσει το παιχνίδι, το οποίο από ένα Battle Royale video game έχει μετατραπεί σήμερα σε digital πλατφόρμα ψυχαγωγίας.