It's official: Έρχεται το sequel του Shazam!

Περίληψη: Το πρώτο «Shazam!» έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλιο και... έσπασε ταμεία! Έτσι η Warner Bros αποφάσισε να προχωρήσει στο sequel.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία η έκθεση Comic Con της χώρας. Η Comic Con Experience, ή απλώς CCXP, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από τις περισσότερες εταιρίες του χώρου, με τις αποκαλύψεις να μη λείπουν...

Στη φετινή CCXP 2019 οι σημαντικότερες ειδήσεις προήλθαν από τη Warner Bros με κυριότερη την κυκλοφορία του trailer της ταινίας Wonder Woman 1984, η οποία θα φτάσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2020. Από το πάνελ της Warner, όμως, προέκυψε μια ακόμα είδηση, όταν οι υπεύθυνοι μοιράστηκαν το teaser βίντεο με τα επερχόμενα project της εταιρίας.

Μεταξύ των σκηνών υπήρχαν και αποσπάσματα από το «Shazam!», το οποίο προβλήθηκε στους κινηματογράφους φέτος τον Απρίλιο. Οπότε επιβεβαιώθηκε - εμμέσως πλην σαφώς - πως το sequel είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρίας. Ήδη από τον Απρίλιο, και την πολύ καλή πορεία της ταινίας στο box office, υπήρχαν φήμες για δημιουργία sequel, αλλά τώρα μπορούμε να πούμε με αρκετή βεβαιότητα ότι θα υπάρξει «Shazam! 2».

Οι άνθρωποι της Warner δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε περαιτέρω ανακοίνωση... Οι φήμες, πάντως, θέλουν τον Zachary Levi να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με το σεναριογράφο Henry Gayden και το σκηνοθέτη David F. Sandberg. Η παραγωγή της ταινίας μπορεί να ξεκινήσει πολύ σύντομα, ακόμα και μέσα στις αρχές του 2020, σύμφωνα με εκτίμηση του Levi.

Η πρώτη ταινία «Shazam!» ήταν αρκετά... αυτοτελής, αποκομμένη από άλλες ταινίες του DCEU, αλλά η πλοκή της είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα για τη δημιουργία sequel. Και, αφού υπήρχαν οι βάσεις, η Warner δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Για όλα τα νεότερα, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!