Ιανουάριος στο Netflix — Τι νέο έρχεται στην πλατφόρμα;

Περίληψη: Νέος μήνας, νέα χρονιά, νέο περιεχόμενο στο Netflix. Με ποιες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ θα υποδεχθεί το 2021 η πλατφόρμα; Πάμε να δούμε!

Το streaming μας κράτησε συντροφιά το μεγαλύτερο μέρος του 2020 και το 2021 φαίνεται πως θα ξεκινήσει με την ίδια... διάθεση. Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς φέρνει στις τηλεοράσεις μας μπόλικο νέο περιεχόμενο, καθώς το Netflix θα προσθέσει αρκετές καινούργιες επιλογές στον κατάλογό του. Τον Ιανουάριο οι μεγαλύτερες προσθήκες αφορούν σειρές αλλά δεν λείπουν και οι ταινίες από το πρόγραμμα. Ας δούμε αναλυτικά τι έρχεται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

Στις 8 Ιανουαρίου θα «συντονιστούμε» στο Netflix για να κάνουμε binge τον πρώτο κύκλο του Lupin. Η σειρά αυτή είναι εμπνευσμένη από τις λογοτεχνικές περιπέτειες του γάλλου συγγραφέα Maurice Leblanc, στις οποίες πρωταγωνιστής είναι ο Arsène Lupin. Λίγες μέρες αργότερα περιμένουμε πώς και πώς την προσθήκη της έκτης σεζόν του Brooklyn Nine-Nine στο Netflix. Το Brooklyn Nine-Nine είναι μια από τις αγαπημένες μας κωμωδίες στην πλατφόρμα και η έκτη σεζόν προσθέτει 18 φρέσκα επεισόδια.

Video Duration
1:47


Νέα επεισόδια ανυπομονούμε να δούμε και από τις σειρές Snowpiercer και Cobra Kai. Στις 26 Ιανουαρίου θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν του Snowpiercer ενώ η τρίτη σεζόν του Cobra Kai δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής. Αν θυμάσαι, το Cobra Kai δεν ήταν παραγωγή του Netflix αλλά μετά από δύο σεζόν η streaming πλατφόρμα εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς από το YouTube.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε και την animated σειρά Headspace: Οδηγός Διαλογισμού, η οποία θα μας διδάξει τα θετικά του διαλογισμού. Αν το όνομα σου θυμίζει κάτι, αυτό είναι γιατί το Headspace είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή διαλογισμού για smartphones. Οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε (ή να ξαναδούμε) τον Ιανουάριο είναι το Silver Linings Playbook και η original παραγωγή του Netflix The White Tiger.

Αυτές ήταν οι νέες προσθήκες στο Netflix που ξεχωρίσαμε για τον Ιανουάριο. Εσύ για ποια από όλες ανυπομονείς περισσότερο;