Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 και hot τιμές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Περίληψη: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 ξεκίνησαν στα Public. Hot τιμές και ασυναγώνιστες υπηρεσίες σε περιμένουν για να βγεις κερδισμένος και αυτή τη σεζόν!

Τον Ιούλιο το μυαλό όλων ταξιδεύει ήδη στις διακοπές, ακόμα κι αν δεν έχει έρθει ακόμα η μέρα για να φύγεις. Πριν ετοιμάσεις βαλίτσες όμως, ο Ιούλιος σου δίνει μία καλή ευκαιρία να μείνεις στην πόλη και να αξιοποιήσεις το καλοκαίρι για shopping! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 ξεκίνησαν και σε περιμένουν για να γεμίσεις τη βαλίτσα, να ανανεώσεις το σπίτι, να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό και να αποκτήσεις ό,τι άλλο θες από την τεράστια ποικιλία Public. Για να μην χάσεις καμία από τις εκπτώσεις και hot τιμές που παίζουν, ετοιμάσαμε έναν αναλυτικό οδηγό για να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες πριν κάνεις τις αγορές σου.

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πόσο θα διαρκέσουν

Ας δούμε πρώτα τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν κάθε χρόνο τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου. Άρα οι εκπτώσεις για το καλοκαίρι του 2024 ξεκίνησαν επισήμως από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου! Και όπως συνήθως, θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δηλαδή το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024! Μία ακόμα χρήσιμη πληροφορία που αξίζει να θυμάσαι είναι πως τα φυσικά καταστήματα Public θα λειτουργήσουν και την πρώτη Κυριακή των φετινών καλοκαιρινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιουλίου, οπότε θα έχεις ακόμα μία μέρα στη διάθεσή σου για αγορές στα καταστήματα Public και “Public + home”.

Εκπτώσεις και όλα άτοκα

Στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις Public δεν θα βρεις απλώς προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές. Οι μειωμένες τιμές μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες μας για να απολαύσεις ακόμα πιο άνετες αγορές. Ένα από τα σημαντικότερα προνόμια Public που μπορείς να αξιοποιήσεις είναι οι αγορές με άτοκες δόσεις χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα! Απόκτησε τα προϊόντα με έκπτωση που σε ενδιαφέρουν και επίλεξε πληρωμή μέσω των προγραμμάτων FlexPay ή Klarna, που σου εξασφαλίζουν εξόφληση από 2 έως 36 άτοκες δόσεις ΑΤΟΚΑ!

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ όμως. Μην ξεχνάς πως μπορείς επίσης να παραλάβεις την παραγγελία σου όπως σε εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορείς να παραλάβεις σε κοντινό σου locker όποτε θες, να περάσεις από το κατάστημα Public που σε βολεύει και να βρεις εκεί την παραγγελία σου, ή να στείλουμε τα προϊόντα που επέλεξες στον χώρο σου. Και τα προνόμια συνεχίζονται με το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +. Τα μέλη του προγράμματος απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια για κάθε αγορά τους, οπότε αν συνδυάσεις τις αγορές σου με το “Public +” μπορείς να βγεις πολλαπλά κερδισμένος.

Τα πιο hot deals των φετινών εκπτώσεων

Αφού τώρα γνωρίζεις τις βασικές λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις Public, ας δούμε μερικές από τις κατηγορίες που πρωταγωνιστούν στα φετινά summer sales.

Τα τεχνολογικά deals του καλοκαιριού

Οι εκπτώσεις στα Public δεν γίνεται να μην είναι γεμάτες από προσφορές σε τεχνολογικά προϊόντα. Πρώτα και καλύτερα τα κινητά, με τις εκπτώσεις σε smartphones να φτάνουν ακόμα και τα -150€ σε ορισμένα μοντέλα! Μεγάλες εκπτώσεις, που φτάνουν ακόμα και το 40%, θα βρεις και σε wearables, για να συνδυάσεις το νέο σου smartphone με το πιο έξυπνο gadget. Το φετινό καλοκαίρι είναι και άκρως αθλητικό, με τεράστιες διοργανώσεις να παίζουν αυτή την περίοδο. Θα τις απολαύσεις στο φουλ με μία νέα τηλεόραση σε έκπτωση. Από μικρά μοντέλα για το δωμάτιο και το εξοχικό μέχρι τεράστιες τηλεοράσεις για το σαλόνι, υπάρχουν χαμηλότερες τιμές σε όλες τις κατηγορίες.

Αν χρειάζεσαι υπολογιστή για εργασίες και έχεις υψηλές απαιτήσεις τότε τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις νέο laptop με εκπτώσεις που ξεπερνούν το 20%. Αν πάλι θες μία συσκευή για πιο άνετο browsing χωρίς να σε νοιάζει τόσο η ισχύς, τότε ένα tablet σε έκπτωση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ίσως βέβαια σε ενδιαφέρει περισσότερο το gaming. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τις gaming εκπτώσεις μας.

Συνδύασε εκπτώσεις και «Αλλάζω και Εξοικονομώ»

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε ξεκινήσει μία νέα πρωτοβουλία, το «Αλλάζω και Εξοικονομώ». Μέσω αυτού προσφέρουμε πολλαπλά οφέλη για να αντικαταστήσεις τις παλιές, ενεργοβόρες οικιακές συσκευές σου στο σπίτι και να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος και το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. Τώρα στις εκπτώσεις έχεις ένα ακόμα όφελος, αυτό των χαμηλότερων τιμών. Έτσι μπορείς να αποκομίσεις όλα τα οφέλη του «Αλλάζω και Εξοικονομώ» και να αποκτήσεις ακόμα πιο οικονομικά τις νέες σου συσκευές. Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις Public σε ψυγεία και κλιματιστικά θα βρεις σημαντικές εκπτώσεις και μεγάλη ποικιλία μοντέλων, για να πετύχεις τη μέγιστη εξοικονόμηση!

Ψυχαγωγία και εκπτώσεις πάνε μαζί

Το καλοκαίρι θέλει ψυχαγωγία όπου κι αν είσαι, οπότε σου ετοιμάσαμε deals σε πάρα πολλές κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν. Το άραγμα στην παραλία θέλει σίγουρα ένα βιβλίο για παρέα οπότε βάλαμε χιλιάδες βιβλία σε έκπτωση! Ψυχαγωγία μπορεί να σημαίνει επίσης πάρτι, έτσι κι εμείς ανεβάζουμε την ένταση με εκπτώσεις σε φορητά ηχεία και προσφορές σε μουσική και ταινίες. Ψυχαγωγία είναι και ένα χαλαρό καφεδάκι στο μπαλκόνι με την παρέα. Για αυτές τις στιγμές απόκτησε καφετιέρες σε χαμηλότερη τιμή, ενώ αν θες να έχει και σνακ το μενού, τότε δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τις εκπτώσεις σε air fryers.

Εκπτώσεις και hot τιμές είναι στα Public

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 ξεκίνησαν στα Public και θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! Ανακάλυψε όλα τα deals που σε περιμένουν στα καταστήματά μας και στο public.gr για να κερδίσεις με πολλούς τρόπους φέτος το καλοκαίρι!