The Lunchbags / Κέρδισε τις πιο στυλάτες τσάντες για το φαγητό σου!

Περίληψη: Για τις κοντινές μας βόλτες αλλά και για να έχουμε δροσερά σνακ όπου και αν βρισκόμαστε, χαρίζουμε 5 Lunchbags σε ισάριθμους τυχερούς!

Μπορεί οι περισσότεροι να εργαζόμαστε από το σπίτι όμως, όσο ο καιρός ζεσταίνει, χρειαζόμαστε σνακ για τις κοντινές μας βόλτες τα σαββατοκύριακα. Ήρθε η στιγμή να θυμηθούμε τα αγαπημένα μας τσαντάκια φαγητού The Lunchbags, που έχουν γίνει must, αφού διαθέτουν ισοθερμική επένδυση, για να κρατούν επί ώρες το φαγητό στη σωστή θερμοκρασία.

Μπορείς να δεις εδώ όλες τις επιλογές - υπάρχουν σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο! Οι τσάντες φαγητού The Lunchbags ξεχωρίζουν αμέσως για το όμορφο design τους, είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στα καθημερινά τσαντάκια θα βρεις ισοθερμική επένδυση, που κρατά το φαγητό σου στη θερμοκρασία που το θες, ενώ στις μεγαλύτερες τσάντες υπάρχει αδιαβροχοποίηση για να αποφεύγονται οι λεκέδες.

Ποια τσάντα φαγητού The Lunchbags να επιλέξεις λοιπόν; Αυτό εξαρτάται από την ώρα και τη μέρα που την χρειάζεσαι. Για εξορμήσεις με παρέα χρειάζεσαι μια τσάντα με μεγάλη χωρητικότητα, όπως η Weekender The Lunchbags Nautica, που χωρά μέχρι 50 λίτρα και συνοδεύεται από ασορτί τσαντάκι για τα μικρότερα αντικείμενά σου.

Για το φαγητό που θα πάρεις καθημερινά μαζί σου στο γραφείο -αν συνεχίζεις να πηγαίνεις- χρειάζεσαι κάτι μικρότερο. Σε αυτή την περίπτωση έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη είναι η τσάντα The Lunchbags Plus Size σε λαδί χρώμα, η οποία έχει χωρητικότητα 8 λίτρα και μεταφέρει με ευκολία πολλά δοχεία φαγητού. Αν αρκείσαι και με κάτι πιο... μαζεμένο, τότε τα τσαντάκια φαγητού The Lunchbags Kids σε Ροζ και Blue Jean αποχρώσεις, με χωρητικότητα 5 λίτρα, σίγουρα σε καλύπτουν!

Τα τσαντάκια της σειράς Kids είναι τέλεια για τις κοντινές εξορμήσεις σας αλλά και την εποχή που τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο. Αν και στα παιδιά θα άρεσε μάλλον περισσότερο ένα πιο παιχνιδιάρικο σχέδιο, όπως αυτό της τσάντας The Lunchbags Kids Space.

Όποιο σχέδιο ή μέγεθος και να διαλέξεις, με τις τσάντες The Lunchbags κερδίζεις! Παίρνοντας μαζί σου σπιτικό φαγητό, θα εκμηδενίσεις τα έξοδα για delivery και θα τρως πιο υγιεινά. Γι’ αυτό χρειάζεσαι ένα τσαντάκι φαγητού The Lunchbags στην καθημερινότητά σου — το οποίο ίσως και να γίνει δικό σου εντελώς δωρεάν…

Διαγωνισμός The Lunchbags


Το Public χαρίζει σε πέντε (5) τυχερούς ισάριθμα (5) τσαντάκια The Lunchbags, ένα από κάθε σχέδιο που είδες παραπάνω. Για να πάρεις μέρος και να τα διεκδικήσεις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα του διαγωνισμού μέχρι τις 26 Απριλίου.

Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και θα ενημερωθούν μέσω email. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!