Lupin / Το πιο επιτυχημένο Netflix Original των τελευταίων μηνών

Περίληψη: Το Lupin έφερε στο Netflix νούμερα που η πλατφόρμα είχε να δει από την πρεμιέρα του The Witcher! Μήπως να ξεκινήσεις τη σειρά αυτό το σαββατοκύριακο;

Εδώ και αρκετές εβδομάδες είχαμε μιλήσει για το Lupin, μια από τις σειρές που έχουν «σαρώσει» σε προβολές στο Netflix τον Ιανουάριο που μόλις πέρασε. Την ανυπομονησία μας για τη γαλλική σειρά φαίνεται πως μποράστηκαν και εκατομμύρια ακόμα θεατές, καθώς το Lupin πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflix για τον τελευταίο χρόνο.

Το Netflix σπάνια δημοσιεύει νούμερα τηλεθέασης - εκτός κι αν μιλάμε για μεγάλες επιτυχίες. Για το Lupin συγκεκριμένα μάθαμε πως συγκέντρωσε 70 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Τα νούμερα αυτά πλησιάζουν αρκετά εκείνα του The Witcher, το οποίο είχαν παρακολουθήσει 76 εκατομμύρια λογαριασμοί στο αντίστοιχο διάστημα. Αυτό καθιστά το Lupin την πιο επιτυχημένη original παραγωγή του Netflix εδώ και σχεδόν 13 μήνες, καθώς το The Witcher είχε κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2019.

Video Duration
2:35


Η επιτυχία του Lupin είναι ίσως πιο αξιοσημείωτη, καθώς μιλάμε για γαλλόφωνη σειρά. Η επιτυχία σειρών και ταινιών που δεν έχουν γυριστεί στα Αγγλικά σπάνια φτάνει στα επίπεδα του αγγλικού περιεχομένου. Η ιστορία εκδίκησης και απόδοσης δικαιοσύνης του Assane Diop, ο οποίος εμπνέεται από τις περιπέτειες του «ληστή τζέντλεμαν» Arsène Lupin, κατάφερε να ξεπεράσει τα γλωσσικά εμπόδια. Τέτοια είναι η επιτυχία της σειράς που κατάφερε να ξεπεράσει σε θεαματικότητα την μέχρι πρότινος πιο δημοφιλή μη-αγγλόφωνη σειρά του Netflix, το La Casa de Papel.

Η σειρά Lupin, όπως και ο κεντρικός της χαρακτήρας, εμπνέονται από τα μυθιστορήματα του Maurice Leblanc, με πρωταγωνιστή τον Arsène Lupin. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε δύο μέρη. Αυτή τη στιγμή έχουν κυκλοφορήσει τα 5 πρώτα και αργότερα θα γίνουν διαθέσιμα τα επόμενα 5.

Αν δεν έχεις δει ακόμα το Lupin, ξεκίνα να το stream-άρεις σε τηλεόραση, smartphone ή όποια άλλη συσκευή έχεις εγκατεστημένο το Netflix app! Αξίζει τα views που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα!