MAP OF THE SOUL: 7 / Το K-Pop φαινόμενο BTS επιστρέφει!

Περίληψη: Οι fans της K-Pop τον περίμεναν πώς και πώς και τώρα είναι σχεδόν εδώ. Ο νέος δίσκος των BTS, «MAP OF THE SOUL: 7», κυκλοφορεί πολύ σύντομα!

Ο τίτλος της μεγαλύτερης K-Pop μπάντας σήμερα ανήκει δικαιωματικά στους BTS. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι Bangtan Boys έχουν κατακτήσει τον πλανήτη με τη μουσική τους. Μόλις πριν λίγες ώρες, μάλιστα, έγιναν το πρώτο K-Pop group που εμφανίστηκε live στα βραβεία Grammy, εκεί όπου η Billie Eilish θριάμβευσε.

Η «επέλασή» τους δεν σταματά εδώ, καθώς σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες κυκλοφορεί ο επόμενος δίσκος τους με τίτλο «MAP OF THE SOUL: 7». Το νέο album έρχεται μόλις 11 μήνες μετά την κυκλοφορία του «Map of the Soul: Persona» και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οδεύει ολοταχώς για την κορυφή. Τα τρία προηγούμενα άλμπουμ των BTS έκαναν όλα ντεμπούτο στο νούμερο 1 του Billboard, κάτι που μόνο οι Beatles είχαν καταφέρει στο παρελθόν. Με την κυκλοφορία του επόμενου δίσκου τους, το κορεάτικο boy band μοιάζει έτοιμο να ξεπεράσει το θρυλικό αγγλικό συγκρότημα.

Οι προπαραγγελίες για το «MAP OF THE SOUL: 7» έχουν ήδη ξεκινήσει και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 6 Μαρτίου 2020. Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περιμένει όσουν αποκτήσουν το CD - που θα διατίθεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις- καθώς θα συνοδεύεται από πολλά επιπλέον goodies: Photo Book, Lyric Book, Mini Book, Photo Card, Postcard, Sticker, Coloring Paper και Poster.

Η κυκλοφορία του νέου δίσκου θα συνδυαστεί και με νέα παγκόσμια περιοδεία για τη... θαυματουργή επτάδα. Το Map of the Soul Tour θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 11 Απριλίου 2020. Το δεύτερο σκέλος της περιοδείας θα διεξαχθεί στην Αμερική ενώ στην Ευρώπη θα προσγειωθούν τον Ιούλιο, με εμφανίσεις σε Λονδίνο, Βερολίνο και Βαρκελώνη.

Αν ανυπομονείς κι εσύ να πάρεις στα χέρια του τον νέο δίσκο των BTS μόλις αυτός κυκλοφορήσει, κάνε από σήμερα την προπαραγγελία σου για το πολυαναμενόμενο «MAP OF THE SOUL: 7»!