Marvel’s Hawkeye / Το πρώτο trailer μας συστήνει τη διάδοχο του Clint Barton

Περίληψη: Η επόμενη τηλεοπτική σειρά της τέταρτης φάσης του MCU θα είναι το Hawkeye. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου και το πρώτο trailer είναι εδώ!

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έκανε φέτος ένα τεράστιο άνοιγμα στη μικρή οθόνη. Μέσω της streaming υπηρεσίας Disney+ η Marvel έφερε στην τηλεόραση τις σειρές WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki, και What If… ?. Το τηλεοπτικό περιεχόμενο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για το 2021 και μία ακόμα σειρά θα προστεθεί στο MCU το Νοέμβριο. Αυτή θα είναι το Hawkeye, για την οποία η Marvel μοιράστηκε το πρώτο trailer.

Εδώ και καιρό ξέραμε πως στη σειρά θα πρωταγωνιστεί η Hailee Steinfeld δίπλα στο Jeremy Renner. Δεν είχαμε δει παρά μόνο μία επίσημη φωτογραφία από τη σειρά όμως. Το πρώτο trailer του Hawkeye μας δίνει επιτέλους την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον χαρακτήρα της Kate Bishop, η οποία θα πάρει τα σκήπτρα από τον Clint Barton και θα γίνει αυτή Hawkeye.

Video Duration
1:53


Χρονολογικά, τα γεγονότα της σειράς εκτυλίσσονται μετά από αυτά της ταινίας Avengers: Endgame. Όπως βλέπουμε και στο trailer, η Kate είναι αρκετά επιδέξια με το τόξο και ονειρεύεται να γίνει σούπερ ήρωας όπως οι Avengers, έχοντας για είδωλό της τον Hawkeye. Την ίδια στιγμή, ο Clint Barton έχει αφήσει πίσω του τη ζωή του Avenger και η αποστολή του είναι πολύ απλή: να επιστρέψει στην οικογένειά του για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Όταν το παρελθόν του Clint Barton τον συναντά ξανά, ο Hawkeye θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με την Kate Bishop. Όπως όλα δείχνουν, το παρελθόν του Clint ως ο Ronin θα έρθει ξανά στο προσκήνιο δημιουργώντας νέα προβλήματα για τον πρώην Avenger.

[Ακολουθούν spoilers για την ταινία Black Widow]

Στη νέα σειρά Marvel’s Hawkeye θα δούμε επίσης τη Florence Pugh, την οποία γνωρίσαμε ως Yelena Belova, αδερφή της Natasha Romanoff στην ταινία Black Widow. Στην έξτρα σκηνή μετά το τέλος της ταινίας είδαμε τη Yelena μπροστά από τον τάφο της αδερφής της. Ενώ θρηνεί το θάνατο της Natasha, η Valentina Allegra de Fontaine (την οποία είδαμε και στη σειρά Falcon and the Winter Soldier) εμφανίζεται και υποδεικνύει τον Clint Barton ως τον υπαίτιο για το θάνατο της Black Widow, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο επόμενος στόχος της Yelena. Οι δύο τους φαίνεται πως συνεργάζονται εδώ και καιρό και η σκηνή αυτή φαίνεται πως θα «δέσει» με τα γεγονότα της σειράς Hawkeye.

Το Marvel’s Hawkeye θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο Disney+ και η σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια.