Μήνας Αστυνομικής Λογοτεχνίας ο Νοέμβριος στο Public

Περίληψη: Λάτρεις του crime fiction, η αστυνομική λογοτεχνία έχει την τιμητική της τον Νοέμβριο στο Public. Kρατήστε σημειώσεις: Public Σερρών την 1η Νοέμβρη, Public Βόλου και Public Τσιμισκή στις 15 Νοέμβρη και Public Café Συντάγματος στις 19 Νοέμβρη.

Ένα τρομερό μυστικό κρύβεται στο Public και οι περισσότεροι από τους αγαπημένους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας αναμένεται να συναντηθούν για να το ξεδιαλύνουν για το Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Νοέμβριος 2019. Εκεί θα ξεδιπλωθούν νέες ιστορίες – στιγμές αστυνομικού μυστηρίου.

Η αρχή έγινε στο Public Σερρών, την 1η Νοέμβρη, στις 19:00, με τη συνέχεια να δίνεται στις 15 Νοεμβρίου σε Public Βόλου και Public Τσιμισκή, στις 19:00.

Τελευταία στάση θα αποτελέσει το Public Café Συντάγματος, στις 19 Νοεμβρίου, στις 20:30, όπου αγαπημένοι Έλληνες εκπρόσωποι της αστυνομικής λογοτεχνίας θα μοιραστούν μαζί σου μια στιγμή αγωνίας με μόλις 100 λέξεις.

Συντονιστής σε αυτή τη μεγάλη γιορτή θα είναι ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μπασκόζος, ενώ η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την ΕΛΣΑΛ, το περιοδικό ΠΟΛΑΡ και τον «Αναγνώστη», που υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και φυσικά μπόλικο μυστήριο.

 

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις

Χορηγός Επικοινωνίας                 

Χορηγός