Νέα ταινία Super Mario Bros. / Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Περίληψη: Σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο από τώρα θα κάνει πρεμιέρα η νέα animated ταινία Super Mario Bros. Ας δούμε τι πληροφορίες έχουμε μέχρι στιγμής για αυτή.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, ο Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης για να κάνει μία ανακοίνωση έκπληξη. Ο δημιουργός του Mario εμφανίστηκε στο Direct για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη animated ταινία Super Mario Bros.

Η πρώτη ανακοίνωση για την επερχόμενη ταινία Super Mario είχε γίνει το 2017. Τότε όμως δεν γνωρίζαμε καμία παραπάνω πληροφορία πέρα από το γεγονός πως η Nintendo θα συνεργαστεί με την Illumination Entertainment για τη δημιουργία της ταινίας. Αν δεν ξέρεις την Illumination, σίγουρα ξέρεις τις ταινίες Despicable Me και τα minions. Η Illumination είναι το studio πίσω από αυτό το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise.

Τώρα πλέον ξέρουμε πολλά περισσότερα. Αρχικά, ο Shigeru Miyamoto ανακοίνωσε πως η animated ταινία Super Mario Bros. θα κάνει πρεμιέρα κατά την εορταστική περίοδο του 2022. Συγκεκριμένα, στην Αμερική η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου 2022. Για την Ευρώπη και την Ιαπωνία δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση ακριβής ημερομηνίας. Αυτό θα γίνει αργότερα.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη από αυτή την ανακοίνωση είναι το cast που θα χαρίσει τις φωνές του στην Αμερικάνικη έκδοση της ταινίας. Όπως μάθαμε στο Nintendo Direct, στην επερχόμενη animated ταινία Super Mario Bros. θα ακουστούν οι φωνές των:

  • Chris Pratt ως Mario
  • Anya Taylor-Joy ως Peach
  • Charlie Day ως Luigi
  • Jack Black ως Bowser
  • Keegan-Michael Key ως Toad
  • Seth Rogen ως Donkey Kong
  • Fred Armisen ως Cranky Kong
  • Kevin Michael Richardson ως Kamek
  • Sebastian Maniscalco ως Spike

Επίσης, ο Charles Martinet, η φωνή του Mario στα βιντεοπαιχνίδια, θα έχει “cameo έκπληξη” στη νέα ταινία.

Η ταινία του 2022 δεν θα είναι η πρώτη με πρωταγωνιστή το Mario. Στα 40 χρόνια ύπαρξης του αγαπημένου χαρακτήρα έχει δημιουργηθεί ξανά ταινία. Αυτή είχε κυκλοφορήσει το 1993 και ήταν live-action αντί για animated. Το Super Mario Bros. του 1993 δεν ήταν εμπορική επιτυχία ενώ και οι κριτικές που έλαβε ήταν ανάμικτες. Ελπίζουμε η νέα ταινία να τα πάει πολύ καλύτερα.

Για όλα τα τελευταία gaming news -και όχι μόνο- μείνε συντονισμένος στο Public Blog.