Το Netflix μόλις ανακοίνωσε πλούσιο anime περιεχόμενο!

Περίληψη: Είσαι λάτρης των anime; Τότε οι ανακοινώσεις του Netflix σε ενδιαφέρουν!

Η επέκταση του Netflix στο χώρο των anime συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα σχέδιά του περιλαμβάνουν τόσο σειρές όσο και ταινίες - ας δούμε όλα όσα ανακοινώθηκαν.

Μια  από τις σημαντικότερες προσθήκες θα είναι η σειρά Mobile Suit Gundam Hathaway, που θα είναι το νεότερο κεφάλαιο στο κλασικό franchise. Σύμφωνα με την πρώτη περιγραφή της σειράς, τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά την επανάσταση του Char. O Hathaway Noa θα ηγηθεί μιας ανταρσίας εναντίον της Ομοσπονδίας της Γης αλλά, όταν συναντήσει έναν αντίπαλο αξιωματούχο και μια μυστηριώδη γυναίκα, η μοίρα του θα αλλάξει. Το Mobile Suit Gundam Hathaway έρχεται σύντομα αλλά δεν έχει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Video Duration
1:02


Μεταξύ των κυκλοφοριών που ξέρουμε πότε θα γίνουμε διαθέσιμες είναι το Shaman King, το Edens Zero και το Godzilla: Singular Point. Το Shaman King είναι μια σειρά δράσης στην οποία ένας δεκατριάχρονος μαχητής θα πάρει μέρος στο τουρνουά Shaman Fight με σκοπό να γίνει ο δυνατότερος σαμάνος. Η σειρά είχε προστεθεί στο ιαπωνικό Netflix τον Απρίλιο ενώ από τις 9 Αυγούστου θα γίνει ευρέως διαθέσιμη. Το ίδιο ισχύει και για το Godzilla: Singular Point. Η σειρά είχε προβληθεί πρώτα στην Ιαπωνία ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα την δούμε από τις 24 Ιουνίου και μετά. Όσο για το Edens Zero αυτό είναι μια σειρά από manga που μετατρέπεται σε anime. Πρωταγωνιστής ένα αγόρι που μπορεί να ελέγχει τη βαρύτητα. Η προβολή του θα ξεκινήσει από τις 26 Αυγούστου.

Κι ακόμα δεν τελειώσαμε με τις ανακοινώσεις του Netflix! Η πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσης το Exception, μια σειρά για την οποία ξέρουμε πολύ λίγα αυτή τη στιγμή. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πολλοί από τους χαρακτήρες έχουν δημιουργηθεί από τον Yoshitaka Amano, ο οποίος είναι γνωστός για την δουλειά του στη σειρά Final Fantasy. Ένα ακόμα νέο project του Netflix είναι το Bright: Samurai Soul, μια ταινία που ανήκει στο ίδιο σύμπαν με το Bright του 2017, στο οποία πρωταγωνιστεί ο Will Smith. Τα σχέδια του Netflix περιλαμβάνουν ακόμα μια anime ταινία, το Make My Day. Στην απλή σύνοψη που δημοσίευσε το Netflix για αυτή την παραγωγή διαβάζουμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχρό πλανήτη που καλύπτεται από πάγο και χιόνι, στον οποίο κάποια μυστηριώδη πλάσματα από το υπέδαφος εμφανίζονται ξαφνικά και αρχίζουν να επιτίθενται στους κατοίκους.

Video Duration
187:21


Όλες αυτές οι ανακοινώσεις έγιναν ως μέρος της Geeked Week που διοργάνωσε το Netflix. Η θεματική εβδομάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος (διαδικτυακά) και είχε πολλές ανακοινώσεις γύρω από το είδος. Νέοι τίτλοι βασισμένοι σε κόμικ, ειδήσεις για τις επόμενες σεζόν αγαπημένων σειρών όπως το Umbrella Academy, το Stranger Things κ.α. και πολλά anime ήταν μερικά από τα highlight της Geeked Week.