Ο δημιουργός του Squid Game επιβεβαίωσε τη δημιουργία δεύτερης σεζόν!

Περίληψη: Θέλεις κι άλλο Squid Game; Θα το έχεις! Ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, αποκάλυψε πως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, η οποία είναι σε φάση σχεδιασμού αυτή τη στιγμή.

Το Squid Game είναι η πιο επιτυχημένη παραγωγή του Netflix! Η κορεάτικη δραματική σειρά προστέθηκε στην πλατφόρμα στις 17 Σεπτεμβρίου και από τότε έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Μετά από τέτοια επιτυχία, όλοι αναρωτιούνται αν και πότε θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Το πρώτο μέρος αυτού του ερωτήματος απάντησε πρόσφατα ο Hwang Dong-hyuk, ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Σε δηλώσεις του στο Associated Press, ο δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς ανέφερε: «Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε σχεδόν νιώθω ότι δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή» και στη συνέχεια αποκάλυψε πως «Αλλά, θα πω ότι όντως θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.»

Αυτή τη στιγμή η δεύτερη σεζόν βρίσκεται σε πολύ πρώιμό στάδιο. Ο Hwang Dong-hyuk αναφέρει πως ο νέος κύκλος είναι προς το παρόν σε φάση σχεδιασμού και πως έχει ήδη τη νέα σεζόν στο μυαλό του. Δεν αποκάλυψε όμως γύρω από τι θα περιστρέφεται η πλοκή. Σε παλιότερες συνεντεύξεις, μία από τις ιδέες που είχε μοιραστεί σχετικά με μία πιθανή δεύτερη σεζόν ήταν η εξερεύνηση της ιστορίας του Front Man. Το σενάριο, όμως, μπορεί να αλλάξει εντελώς μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το Netflix δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα τη δημιουργία της δεύτερης σεζόν του Squid Game. Από τη στιγμή που η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον δημιουργό της σειράς όμως, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ισχύει. Αν σκέφτεσαι από τώρα την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου κύκλου, αυτό είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε από τόσο νωρίς, αφού μόλις τώρα ξεκίνησε ο σχεδιασμός της δεύτερης σεζόν. Για νεότερες πληροφορίες μείνε συντονισμένος στο Public Blog.