Περίληψη: Οι χιονισμένες φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τα social media από το πρωί και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε το scrolling για ακόμα περισσότερες! Περιμένουμε και τις δικές σου!
24 Ιανουαρίου , 2022 • 2 MINS READ
24 Ιανουαρίου , 2022 • 2 MINS READ
Περίληψη: Οι χιονισμένες φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τα social media από το πρωί και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε το scrolling για ακόμα περισσότερες! Περιμένουμε και τις δικές σου!
Η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα ολόλευκο τοπίο! Η Αθήνα ντύνεται ξανά στα λευκά μετά από περίπου ένα χρόνο, ενώ από χθες ο χιονιάς σκέπασε ακόμα και τις Κυκλάδες! Με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα, ενστικτωδώς όλοι νιώσαμε την ανάγκη να ανοίξουμε την κάμερα του κινητού και να αρχίσουμε τα «κλικ»! Από το πρωί οι φωτογραφίες και τα stories με χιόνι μας έχουν ξετρελάνει και έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις αγαπημένες μας σε ένα άρθρο!
Πρώτη και καλύτερη μία σπάνια εικόνα. Το άσπρο και το μπλε που κυριαρχούν στις περισσότερες φωτογραφίες της Μυκόνου έδωσαν τη θέση τους σε μια διαφορετική απόχρωση του λευκού, με το χιόνι να στρώνει το νησί των ανέμων μετά από δεκαετίες!
Οι εντυπωσιακές εικόνες από τις Κυκλάδες δεν μας έρχονται μόνο από τη Μύκονο προφανώς. Το χιόνι έφτασε σε πολλά ελληνικά νησιά και οι φωτογραφίες ακολούθησαν. Δες τη Σύρο, την Σέριφο, την Τήνο, την Αμοργό όπως δεν τις έχεις ξαναδεί!
Πριν κατέβει προς την Αττική και τις Κυκλάδες, ο χιονιάς είχε επισκεφθεί τα βόρεια της χώρας. Από τη Φλώρινα και την Καστοριά απολαύσαμε μαγικές εικόνες, ενώ μέχρι και στη Χαλκιδική είχαμε χιονοπτώσεις. Λίγο πιο κάτω, το Πήλιο σκεπάστηκε κι αυτό από ένα πυκνό στρώμα χιονιού. Όχι ότι είναι σπάνιο να χιονίζει στο Πήλιο, αλλά οι φωτογραφίες δεν παύουν να είναι πανέμορφες.
Με έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε η σημερινή μέρα και στην Αττική. Το χιόνι πέφτει έντονο ακόμη και στο κέντρο της πόλης, χαρίζοντάς μας εικόνες που δεν βλέπουμε συχνά. Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, η Πλάκα και πολλές ακόμα γειτονιές της Αθήνας απολαμβάνουν τη χιονόπτωση. Πιο τυχεροί από όλους τα παιδιά, τα οποία δεν πήγαν σήμερα σχολείο λόγω του καιρού και θα παίξουν με το χιόνι περισσότερο από όλους. Μέχρι να πάμε κι εμείς για χιονοπόλεμο, ας αρκεστούμε στις όμορφες φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα.
Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφτασε μέχρι και τα νοτιότερα σημεία της χώρας, με το χιόνι να καλύπτει ακόμα και τα αστικά κέντρα της Κρήτης, αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού!
Με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα, είμαστε βέβαιοι ότι κι εσύ έχεις αρχίσει να γεμίζεις τη συλλογή σου με χιονο-φωτογραφίες και όπως καταλαβαίνεις θέλουμε να τις δούμε κι αυτές! Μοιράσου μαζί μας τις φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #shareyoursnow στα posts και τα stories σου και κάνε tag τον λογαριασμό του @public_stores για να δούμε όλες τις εικόνες που τράβηξες! Μην περιμένεις άλλο, ξεκίνα τα «κλικ»! 📸⛄