Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα δεις στο Netflix

Περίληψη: Ανακάλυψε 10 ταινίες του Netflix που θα σε βάλουν σε Χριστουγεννιάτικο mood. Έτοιμος για Christmas streaming;

Τα Χριστούγεννα, μία από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου καταφθάνει. Χριστούγεννα σημαίνει έξω να έχει παγωνιά και εσύ να είσαι μέσα με στολισμένο δέντρο, λαμπάκια να φωτίζουν παντού (και την καρδούλα μας) και να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Για να μπεις στο κλίμα των εορτών χρειάζεσαι μία ζεστή κουβέρτα, να μπεις στο Netflix μέσα από την τηλεόραση, το tablet ή το laptop σου και να δεις όμορφες Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Πάμε λοιπόν να δούμε 10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να βρεις στο Netflix.

Ξεκινάμε με την ταινία «Last Christmas» με πρωταγωνιστές τους Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson. Η υπόθεση αφορά την Κέιτ, η οποία παρότι εργάζεται σαν ξωτικό, δεν πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων, μέχρι που γνωρίζει τον Τομ. Αφού γνωρίσει τον Τομ, η γνώμη της αλλάζει. Πρόκειται για μία άκρως ρομαντική ταινία με την οποία θα συγκινηθείς αλλά κυρίως θα γελάσεις πολύ.

Video Duration
3:01

Η επόμενη πρόταση μας είναι η ταινία «Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά». Η πλούσια και κοσμική Έλεν, προκειμένου να κληρονομήσει την οικογενειακή εταιρεία, οφείλει να επισκεφθεί την πατρίδα του πατέρα της. Εκεί θα μάθει την αξία της συναδελφικότητας, της εργασίας και της αλληλεγγύης. Με αυτήν την ταινία θα χαλαρώσεις και θα ξεκαρδιστείς από τα γέλια.

Με την ταινία «Love Hard» θα δεις μία καλή ρομαντική κομεντί, η οποία στο τέλος έχει να σου μάθει πολλά. Μία αρθρογράφος από το LA, καθώς αναζητά το ταίρι της μέσα από dating apps, βρίσκει κάποιον και πάει να τον επισκεφθεί τα Χριστούγεννα. Μόλις φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψε. Θα βρει τελικά τον αληθινό της έρωτα;

Video Duration
2:40

Επίσης, αν θέλεις μία κλασική χριστουγεννιάτικη κωμωδία, μπορείς να δεις το «The Holiday» με τους Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law και Jack Black. Κολλημένες σε έναν φαύλο κύκλο αδιέξοδων σχέσεων με άπιστους άντρες, η Αμάντα από το Λος Άντζελες και η Άιρις από το Λονδίνο αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια. Είναι μία διασκεδαστική ταινία που αν την έχεις δει, πρέπει να την ξαναδείς. Αν δεν την έχεις δει, πρέπει οπωσδήποτε να την προσθέσεις στη λίστα σου.

Ένα από τα βασικά συστατικά που χρειάζονται τα Χριστούγεννα για να γίνουν ονειρικά είναι το χιόνι. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας δύσκολα θα δούμε χιόνι μέσα στις γιορτές φέτος, αλλά δεν πειράζει γιατί με την ταινία «Κάνε να χιονίσει» θα χαρείς μία νεανική ρομαντική κωμωδία με πολύ χιόνι! Η υπόθεση ξεκινά όταν μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

Video Duration
2:18

Αν θέλεις να δεις μία πιο οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ιστορία με την οποία θα... πεθάνεις στο γέλιο, επίλεξε την ταινία «Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα». Σε αυτήν την ταινία τέσσερις αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στην οικογενειακή τους έπαυλη.

Μιας και μιλάμε για χριστουγεννιάτικες ξεκαρδιστικές ταινίες με θεμα την οικογένεια, τσέκαρε και την ταινία «Ξαναγύρισε ο μπαμπας». Το χαρωπό στιλ ανατροφής των μπαμπάδων Μπραντ και Ντάστι "κλοτσάει", όταν δέχονται επισκέψεις από τους πατεράδες τους. Για όσου έχουν δει την πρώτη ταινία «Γύρισε ο μπαμπάς» γνωρίζουν πως μας χάρισε ατελείωτες στιγμές γέλιου, οπότε δεν αναμένουμε τίποτα λιγότερο από την δεύτερη.

Τα Χριστούγεννα, στα μάτια των παιδιών είναι μαγικά και αυτή η εποχή είναι ευκαιρία για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ας δούμε μερικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα λατρέψουν τα παιδιά λοιπόν!

Video Duration
2:51

Ξεκινάμε με μία κλασική ευχάριστη ταινία. Ποια είναι αυτή; «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων»! Ο Γκριντς, ένα πράσινο τερατάκι, αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα από τη Χούβιλ, αλλά μια χειρονομία καλοσύνης από τη Σίντι Λου Χου και την οικογένειά της κάνουν την καρδιά του να λιώσει. Αναμφισβήτητα τα παιδιά θα γελάσουν και θα την αγαπήσουν αυτήν την ταινία.

Ακόμη μία κλασική ταινία που πρέπει να δουν όλα τα παιδιά είναι «Το Πολικό Εξπρές», η οποία βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο εικόνων του Chris Van Allsburg. Σε αυτό το τρυφερό παραμύθι, η πίστη ενός μικρού αγοριού στο πνεύμα των εορτών αναγεννιέται όταν ταξιδεύει με τρένο μέχρι τον Βόρειο Πόλο την Παραμονή Χριστουγέννων. Είναι η πιο χριστουγεννιάτικη ταινία που έχει υπάρξει ποτέ και αξίζει να τη δεις παρέα με τα παιδάκια σου.

Με την ταινία «Τα Χρονικά των Χριστουγέννων», μικροί και μεγάλοι θα αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων. Η υπόθεση ξεκινά με δύο αδέρφια να χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και να περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο Αϊ Βασίλη. Είναι μία χαρούμενη ταινία γεμάτη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια!

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!