Primer Presents: Κέρδισε προσκλήσεις για το μεγάλο live show του Paul Kalkbrenner!

Περίληψη: Το πρώτο μεγάλο πάρτι του Primer Presents είναι εδώ με καλεσμένο τον μοναδικό Paul Kalkbrenner. Λάβε μέρος στο νέο Public διαγωνισμό και ζήσε από κοντά την απόλυτη dance εμπειρία!

Μπορεί να είμαστε μόλις στον Ιανουάριο, όμως τα μεγάλα μουσικά φεστιβαλικά δρώμενα της πόλης σηκώνουν και πάλι αυλαία. Λίγους μήνες μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του David Guetta στην Πλατεία Νερού, το Primer Presents ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας electro σκηνής. Ο Βερολινέζος σούπερ σταρ της techno Paul Kalkbrenner έρχεται αυτό το Σάββατο (3/2) στο Faliro Sports Pavilion, εγκαινιάζοντας το φετινό Primer, το φεστιβάλ που έχουν αγαπήσει όλοι οι φίλοι της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας. Τα Public θα βρίσκονται εκεί με έναν special διαγωνισμό για το πρώτο εκρηκτικό live show του 2024

Paul Kalkbrenner: Ένας αλλιώτικος σούπερ-σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής!

paul-kalkbrenner-diagwnismos-01

Από τις αρχές των noughties, ο Paul Kalkbrenner κατάφερε να εδραιωθεί με το ιδιαίτερο προσωπικό του στιλ ανάμεσα στους κορυφαίους DJs του κόσμου. Γνωστός από την πορεία του στη θρυλική BPitch Control και διεθνή hits όπως, τα «Sky and Sand», «Aaron», και «Feed Your Head» ο Kalkbrenner καταφέρνει να ενώνει αρμονικά ήχους από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Παντρεύοντας την techno παράδοση του Detroit και του Βερολίνου με τους ήχους της house και τις pop «ευαισθησίες» της electronica, ο Paul Kalkbrenner ξεχωρίζει αλλά και ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός τυπικού performer. Με 5 full-length albums, 3 EPs και δεκάδες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα stages της υφηλίου, ο Γερμανός μουσικός συγκαταλέγεται στους πιο ευρηματικούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Για να καταλάβεις το γιατί, έλα το Σάββατο στο Faliro Sports Pavilion.

Primer Presents: Το μεγάλο φεστιβάλ ξεκινά!

Το Primer επιστρέφει και είναι ώρα να βγάλεις από την ντουλάπα τα χορευτικά σου παπούτσια. Ο φημισμένος Γερμανός DJ θα ξεσηκώσει την Αθήνα για ακόμα μια φορά με το εκρηκτικό του live show και τον καινοτόμο ήχο του. Σε συνδυασμό με τη μοναδική του προσέγγιση στις ζωντανές εμφανίσεις του, ο Paul Kalkbrenner υπόσχεται αξέχαστες αναμνήσεις για όλους τους fans του. Save the date λοιπόν!

Το πάρτι θα αρχίσει από νωρίς, με support act τον επίσης Γερμανό DJ HOSH. Μετά από residencies σε όλη την Ευρώπη και την συμμετοχή του στη Diynamic με τους Solomun και Stimming, οι επιτυχίες του DJ HOSH τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts. Τη βραδιά θα ανοίξει ο ταλαντούχος Έλληνας DJ Nick JoJo.

Video Duration
111:45

Primer Presents - Paul Kalkbrenner - Μεγάλος διαγωνισμός!

Το Primer Presents ξεκινάει δυναμικά με τον Paul Kalkbrenner να δίνει το ρυθμό της φετινής χρονιάς. Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που αποτελεί πλέον θεσμό, σχεδιάζει για φέτος μια σειρά από ξεχωριστά events που θα χαρίσουν στα μέλη της ελληνικής dance κοινότητας ανεπανάληπτες Primer εμπειρίες. Από αυτό το πάρτι δε θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς. Τα Public χαρίζουν δύο (2) μονές προσκλήσεις σε δύο (2) τυχερούς για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό show του Paul Kalkbrenner. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα χρειαστεί μόνο να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής έως και την Παρασκευή (2/2). Πολλαπλές συμμετοχές δε θα ληφθούν υπόψη. Εδώ θα βρεις τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!