Το πρώτο trailer για την ταινία Uncharted είναι γεγονός!

Περίληψη: Το πρώτο trailer της ταινίας «Uncharted» μας φανερώνει πώς η δράση του videogame θα περάσει στη μεγάλη οθόνη!

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη σειρά videogame. Μια ταινία που οι φήμες για το αν τελικά θα κυκλοφορήσει, μέχρι πρότινος οργίαζαν! Ο λόγος; Η πρώτη ανακοίνωση έγινε το 2008 από τον παραγωγό Avi Avid και από τότε έχουν αλλάξει συγγραφείς, σκηνοθέτες και μέλη του cast, πυροδοτώντας με αυτόν τον τρόπο φήμες για ακύρωση του project. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά, και το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε μεγαλώνει την ανυπομονησία μας για τον Φεβρουάριο του 2022, όταν και η ταινία Uncharted αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους!

Το πρώτο trailer έχει τη δράση που περιμένουμε, χιούμορ και στιγμιότυπα καθόλου τυχαία για τους γνώστες του videogame, όπως τη σκηνή στο αεροπλάνο. Στον ρόλο του κύριου πρωταγωνιστή Nathan Drake, ο οποίος είναι επαγγελματίας κυνηγός θησαυρών, θα είναι ο Tom Holland. Παλιότερα φημολογούταν πως ο Mark Wahlberg προοριζόταν για αυτό το ρόλο, αλλά τελικά στον Wahlberg δόθηκε τελικά ο ρόλος του Sully, του πρώην αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Μαζί τους, επίσης, θα είναι η Tati Gabrielle ως "Braddock" και η Sophia Ali στο ρόλο της Chloe Frazer. Το βασικό cast ολοκληρώνεται με τον Antonio Banderas στο ρόλο ενός αδίστακτου κυνηγού θησαυρών. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer.

Video Duration
2:41


Ο Tom Holland ανέφερε ότι η ταινία θα είναι ένα prequel και θα αντλήσει έμπνευση από το Uncharted 4: A Thief's End. Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε ένα flashback στο τι συνέβη πριν από αυτό, όπως ακριβώς λέγεται ότι θα είναι και η ιστορία της ταινίας. Το σίγουρο είναι ότι οι περιπέτειες στις οποίες θα εμπλακεί ο Nathan Drake θα είναι το ίδιο συναρπαστικές, αναζητώντας με τον μέντορα του Sully τον «μεγαλύτερο θησαυρό που δεν βρέθηκε ποτέ» και ακολουθώντας ενδείξεις που μπορεί να οδηγήσουν στον χαμένο αδερφό του Nathan.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 αλλά εσύ μέχρι τότε μπορείς να παραμείνεις «ζεστός» με τα Uncharted προϊόντα και να αντέξεις την αναμονή μαθαίνοντας στην πράξη τη δράση της ιστορίας!