Χριστουγεννιάτικο Public Talks με PanosDent, LEGO και giveaway!

Περίληψη: Ο PanosDent ήρθε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο Public Talks με τον Σπήλιο Φλώρο και έκανε mod σε LEGO αυτοκίνητα! Δες πως μπορείς να κερδίσεις κι εσύ ένα!

Ποια είναι η αγαπημένη σου εκπομπή στο κανάλι μας στο YouTube; Προτιμάς Σπήλιο Φλώρο ή PanosDent; Ό,τι κι αν απάντησες, με το τελευταίο επεισόδιο Public Talks δεν χρειάζεται να διαλέξεις γιατί και οι δύο αγαπημένοι σου παρουσιαστές είναι εδώ! Στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο Public Talks ο Σπήλιος Φλώρος υποδέχθηκε τον PanosDent και μίλησαν για δώρα, αυτοκίνητα, γιορτινές αναμνήσεις, ενώ άρχισαν να αναβαθμίζουν μαζί και LEGO αυτοκίνητα! Ο PanosDent άφησε για λίγο τα mods πραγματικών αυτοκινήτων που βλέπουμε στο κανάλι του και είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο LEGO car modding! Το αποτέλεσμα είναι… συλλεκτικό!

Public Talks: Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και LEGO Giveaway

Όπως με όλους τους καλεσμένους στο Public Talks, ο Σπήλιος Φλώρος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πολλές ερωτήσεις στον Πάνο! Από παρουσιαστής της εκπομπής «Public Gameplay Minutes», ο Πάνος βρέθηκε στην αντίθετη πλευρά αυτή τη φορά και κλήθηκε να απαντήσει για όλα. Το studio του Public Talks είναι ντυμένο γιορτινά αυτή την περίοδο, οπότε οι ερωτήσεις του Σπήλιου κινήθηκαν σε Xmas ρυθμούς. Όπως μας αποκάλυψε ο Πάνος, αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνάει ως μπαμπάς, και ήδη ανυπομονεί για την επόμενη χρονιά, όταν το παιδάκι του θα είναι μεγαλύτερο. Σπήλιος και Πάνος μοιράστηκαν επίσης τις αγαπημένες τους αναμνήσεις από χριστουγεννιάτικές εμπειρίες όταν ήταν οι ίδιοι παιδιά.

Video Duration
25:44

Αφού τα είπαν για τα Χριστούγεννα και τα αγαπημένα τους δώρα όταν ήταν μικροί, ήρθε η ώρα να μπουν στο στούντιο 3 ακόμα καλεσμένοι! Ποιοι ήταν αυτοί; Τα σετ LEGO Technic Ford GT 2022, Nascar Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 και Bugatti Bolide! Ο PanosDent είναι γνωστός για τις μετατροπές αυτοκινήτων που κάνει στο κανάλι του, οπότε ο Σπήλιος τον προκάλεσε να κάνει το ίδιο και με τα LEGO Technic αυτοκίνητα που βρέθηκαν μπροστά του! Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό, οπότε οι δυο τους, με τη μαγεία του μοντάζ, ταξίδεψαν στη στιγμή στο Public + home Γέρακα για να εκθέσουν το μοναδικό τους δημιούργημα.

Το επεισόδιο δεν τελείωσε αφότου επέστρεψαν στο studio όμως. Το καλύτερο το άφησαν για το τέλος και αυτό ήταν ένα giveaway! Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει το σετ LEGO Technic Ford GT 2022, σε διαγωνισμό που τρέχει μέσα από το YouTube βίντεο του επεισοδίου. Στην περιγραφή θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να πάρεις μέρος και να διεκδικήσεις το μεγάλο δώρο LEGO. 

Όταν ο Πάνος κλήθηκε να απαντήσει για το τι θα πάρει στους δικούς του, ξεφύλλισε τον Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο Public και επέλεξε βιβλία για τους γονείς του, Nintendo Switch για τη σύζυγό του, και ένα LEGO με μεγάλα τουβλάκια για την μικρή. Κι ο Σπήλιος, σαν να προέβλεψε την επιλογή του, λίγο πριν κλείσει το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο Public Talks, χάρισε στον Πάνο ένα σετ LEGO Duplo για την κορούλα του!

Πάτα play στο επεισόδιο και ίσως ο δικός σου Άι Βασίλης φορά πορτοκαλί φέτος και κουβαλά στον σάκο του ένα σετ LEGO Technic για σένα… αν ήσουν καλό παιδί!