Quiz time: Πόση ευτυχία κρύβεις μέσα σου;

Περίληψη: Η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας έφτασε! Νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος; Κάνε το κουίζ που ετοιμάσαμε και θα έχεις και… αποδείξεις!

Εσύ γνώριζες ότι στις 20 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας; Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου. Ο ΟΗΕ μάλιστα με την απόφασή του επισήμανε ότι «το κυνήγι της ευτυχίας είναι βασικός ανθρώπινος σκοπός». Πόσες φορές βέβαια ο καθένας από εμάς έχει αναρωτηθεί με τον εαυτό του, αν είναι πραγματικά ευτυχισμένος;

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας, ναι καλά άκουσες, ο οποίος κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν οι πολίτες από τη ζωή τους, η Ελλάδα καταλαμβάνει την 77η θέση. Η κατάταξη βγαίνει από διάφορες παραμέτρους που αξιολογούν υποκειμενικά οι πολίτες για να βγουν τα τελικά αποτελέσματα. Οι πολίτες αξιολογούν τη χώρα τους: από την υγιή ζωή, το ασφαλές και καθαρό περιβάλλον μέχρι την ύπαρξη κοινωνικών δικτύων υποστήριξης, την ελευθερία στις επιλογές τους, την κοινωνική εμπιστοσύνη και την άποψή τους για την τιμιότητα της κυβέρνησης.

Εμείς αποδεχόμαστε όλες τις παραπάνω παραμέτρους, αλλά με την καταρτισμένη ομάδα του Public βρήκαμε έναν πιο αξιόπιστο τρόπο για να καταλήξουμε σε μια πιο έγκυρη μέτρηση της ευτυχίας για τον κάθε άνθρωπο.

Ένα ιδιαίτερο… κουίζ για την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας!

Νιώθεις πεσμένος ψυχολογικά και οι φίλοι νομίζουν ότι το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να αποφύγεις την έξοδο μετά τις 12!; Πλέον θα έχεις το αποδεικτικό από το κουίζ μας και δεν θα χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα παραπάνω! Εκτύπωσέ το, κορνίζαρέ το, κάν’ το share στα social media και κανείς δεν θα σε αμφισβητήσει ξανά. Πάτα start και πάμε να δούμε μαζί σε ποια κατηγορία ανήκεις.

Το “fun-meter” σου έσπασε όλα τα κοντέρ; Τι έδειξε το κουίζ για τα επίπεδα ευτυχίας σου; Είσαι η προσωποποίηση της ευτυχίας ή … κέρδισες δικαιωματικά τον τίτλο του «γκρινιάρη» από τα στρουμφάκια; Ό,τι κι αν έδειξε όλα διορθώνονται - αν φυσικά το θέλεις! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου από το Public.gr και θα δεις ότι τελικά είναι αστραπιαίο το συναίσθημα της ευτυχίας! Μοιράσου το κουίζ με τους αγαπημένους σου για να δουν και αυτοί αν τελικά είναι όσο ευτυχισμένοι πιστεύουν!