Sony Pictures / Μετά τους κινηματογράφους αποκλειστικά στο Netflix οι ταινίες της!

Περίληψη: Το πλάνο έχει ορίζοντα πενταετίας και θα περιλαμβάνει μεγάλες παραγωγές που έρχονται, όπως τα Uncharted, Morbius, Where the Crawdads Sing, Bullet Train αλλά και τα sequels των Venom και Spider-Man.

Μια μεγάλη συμφωνία υπέγραψαν Netflix και Sony Pictures σχετικά με τις ταινίες της δεύτερης. Συγκεκριμένα, οι παραγωγές της Sony Pictures, αφού προβληθούν στους κινηματογράφους, θα είναι διαθέσιμες για streaming στο Netflix, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή εναλλακτική για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βρεθούν στο σινεμά.

Οι ταινίες θα προβάλλονται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα σε μορφή streaming και το Netflix θα έχει το δικαίωμα να τις μεταδώσει πρώτο. Το πλάνο έχει ορίζοντα πενταετίας και θα περιλαμβάνει μεγάλες παραγωγές που έρχονται, όπως τα Uncharted, Morbius, Where the Crawdads Sing, Bullet Train αλλά και τα sequels των Venom και Spider-Man.

Στη συμφωνία περιλαμβάνονται και οι παραγωγές της Sony Pictures που ετοιμάζονται για απευθείας προβολή σε πλατφόρμες streaming, καθώς και η μεγάλη βιβλιοθήκη της ιαπωνικής εταιρείας που έχει αρκετές παραγωγές έτοιμες για προβολή!