Thor: Love & Thunder teaser trailer - Ο Thor επιστρέφει!

Περίληψη: Ο Thor κάνει δυναμικό comeback! Δες το teaser trailer του Love and Thunder και μάθε τις πρώτες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Οι fans της Marvel εδώ και καιρό ζητούν ένα teaser trailer για το Thor: Love and Thunder, δεδομένου ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει σε μόλις λίγους μήνες. Για την ακρίβεια, το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022. Η επιθυμία των fans, λοιπόν, επιτέλους εκπληρώθηκε. Η Marvel δημοσίευσε ένα μεγάλο teaser για την αγαπημένη ταινία, με σκηνοθέτη τον Taika Waititi.

Ο γνωστός σκηνοθέτης υπέγραψε για το τέταρτο μέρος των ταινιών Thor το 2019, προσαρμόζοντας στοιχεία από τα comics Mighty Thor του Jason Aaron. Στη συγκεκριμένη ιστορία η Jane Foster διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού και καταλήγει να γίνεται η Mighty Thor. Η Natalie Portman, η οποία υποδύεται τη Foster στην ταινία, έχει πει ότι και τα δύο στοιχεία θα υπάρχουν στην ταινία.

Thor: Love & Thunder - Σύνοψη της ταινίας

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από την επίσημη σύνοψη, o Thor (τον οποίο υποδύεται ο Chris Hemsworth) βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι και έχει να αντιμετωπίσει κάτι που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά - αναζητά εσωτερική ηρεμία και ειρήνη. Όμως, η απόσυρση του από τη δράση, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, γνωστό ως Gorr the God Butcher (τον οποίο υποδύεται ο Christian Bale), ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor ζητά τη βοήθεια της βασίλισσας Valkyrie (την υποδύεται η Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην φίλης του Jane Foster (Natalie Portman), η οποία -προς έκπληξη του Thor- χρησιμοποιεί για έναν ανεξήγητο λόγο, το Mjolnir, το Σφυρί του Θορ. Όλοι μαζί, ξεκινούν μια συγκλονιστική κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο της εκδίκησης του God Butcher, και να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Δες το trailer της ταινίας

Υπό την μουσική του "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses, το Thor: Love & Thunder teaser trailer ξεκινά με τον Thor να αναλογίζεται το μέλλον του. Τον ακούμε να λέει: «Αυτά τα χέρια χρησιμοποιήθηκαν κάποτε για να μάχονται. Τώρα είναι απλά ταπεινά εργαλεία για την ειρήνη. Πρέπει να καταλάβω ποιος ακριβώς είμαι. Θέλω να επιλέξω το δικό μου μονοπάτι». Ο Thor έχει περάσει πολλά, στα οδυνηρά γεγονότα του Ragnarok, του Infinity War και του Endgame, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του και σχεδόν όλους τους Asgardians. Οπότε, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει που δεν θέλει να είναι πλέον σούπερ ήρωας;

Video Duration
1:30

Παρόλα αυτά το προσωπικό ταξίδι του Thor ξεκινάει με το να προπονείται και προετοιμάζεται μόνο, με αλυσίδες, γιατί αυτός είναι ο Thor, και πολύ σύντομα βρίσκεται ξανά σε άριστη φόρμα - έτοιμος για μάχη. Αναμφίβολα, θα υπάρξουν μάχες, δράματα και λίγος ρομαντισμός, αλλά πιο πολύ από όλα, στην ταινία θα υπάρχει το χαρακτηριστικό χιούμορ του σκηνοθέτη, Taika Waititi.

Στο Thor: Love & Thunder teaser trailer βλέπουμε και μια σύντομη αναλαμπή του Δία του Crowe, και τη Valkyrie, με το κομψό της κοστούμι, να μοιάζει με αφεντικό. Δεν βλέπουμε τον Gorr, οπότε δεν είναι σαφές πόσο πιστά θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας τα comics. Ο Gorr των comics, έχει έναν θανατηφόρο μανδύα από έλικες και κρατάει το All-Black the Necrosword.

Επίσης, στο teaser trailer βλέπουμε επιτέλους την Natalie Portman, στο τελευταίο καρέ, να κρατάει το Mjolnir και να είναι υπερβολικά πολύ γυμνασμένη. Ο Waititi αποκάλεσε το Thor: Love and Thunder «την πιο τρελή ταινία» που έχει κάνει ποτέ, «σαν να μας έλεγαν 10χρονα παιδιά τι πρέπει να υπάρχει σε μια ταινία και εμείς είπαμε ναι σε όλα». Κάπως έτσι, το παιδί που έχουμε όλοι μέσα μας, ανυπομονεί να δει περισσότερα. Μέχρι να έρθει όμως η μεγάλη πρεμιέρα, stay tuned στο Public blog, για ακόμη περισσότερα!