The Witcher: Nightmare of the Wolf / Τον Αύγουστο η πρεμιέρα στο Netflix!

Περίληψη: Φανατικοί του The Witcher αγαλλιάστε! Έρχεται η νέα ταινία anime στις οθόνες σας!

Όταν το Witcher έκανε το ντεμπούτο του, πριν από περίπου έναν χρόνο στο Netflix, κανείς δεν ήξερε αν πρόκειται να σημειώσει επιτυχία ή αν θα ήταν μια ακόμα απόπειρα μεταφοράς ενός φανταστικού κόσμου (σύμπαντος) βασισμένου σε βιβλία στη μικρή οθόνη. Από την πρώτη στιγμή, όμως, φάνηκε ότι η σειρά «χτύπησε» κέντρο και το κοινό την αγκάλιασε με θέρμη, μετατρέποντας μέσα σε μια μέρα το Witcher σε franchise.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα βγει τον Δεκέμβριο που μας έρχεται. Εκτός από τη δεύτερη σεζόν της σειράς με τον Henry Cavill όμως υπάρχει και η είδηση της σειράς spin-off του Witcher, η οποία βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής και στο cast της οποίας προσφάτως προστέθηκε η γνωστή – εσχάτως από το Star Trek Discovery – Michelle Yeoh. Η νέα σειρά θα ονομάζεται The Witcher: Blood Origin.

Το Nightmare of the Wolf θα βγει στο Netflix στις 23 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, και πρόκειται για animated ταινία, η οποία τοποθετείται χρονικά πριν τα γεγονότα της σειράς The Witcher... με άλλα λόγια prequel. Την παραγωγή του έχει αναλάβει το κορεατικό Studio Mir, γνωστό και από παραγωγές όπως το The Legend of Korra.

Η περιγραφή της ταινίας αναφέρει: «Πριν από τον Geralt, ήταν ο Vesemir – ένας αλαζόνας νέος witcher, ο οποίος λάτρευε να σφάζει τέρατα για το χρήμα. Όταν στην Continent αναδύεται μια νέα επικίνδυνη δύναμη, ο Vesemir καταλαβαίνει πως κάποιες δουλειές του witcher είναι πάνω από τα λεφτά…».

Δες το trailer και… υπομονή ένα μήνα και κάτι ψιλά!

Video Duration
0:59