Public Business: Χάος στο γραφείo; Με Office Log όχι πια!

Περίληψη: Στο Public Business θα βρείτε επίσης την αποκλειστική σειρά προϊόντων Office Log, που θα βάλουν τα πάντα σε τάξη!

To Public Business, γνωρίζοντας καλά όλα όσα μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητά σας στο γραφείο σε ακόμα πιο δημιουργική και παραγωγική, έχει φροντίσει να σας εξασφαλίσει τα πάντα για έναν οργανωμένο και πλήρες εξοπλισμό.

Αν, λοιπόν, η πρώτη εικόνα που αντικρίζετε με το που πλησιάζετε το γραφείο σας είναι σωροί από χαρτιά, διπλωμένα περιοδικά, σκονισμένα gadgets και στοίβες με φακέλους, τότε τα είδη οργάνωσης γραφείου Office Log του Public Business είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Πάμε να οργανώσουμε το γραφείο σου αρχειοθετώντας βήμα-βήμα!

Κλασέρ

Είναι το πλέον κλασικό είδος αρχειοθέτησης και ο πιο βολικός τρόπος να τακτοποιήσετε εύκολα μεγάλο όγκο από έγγραφα. Τα κλασέρ, χάρη στον μεγάλο κρίκο τους στη μέση, εξασφαλίζουν ασφαλές κλείσιμο -αν θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία σας - αλλά και εύκολο άνοιγμα. Η μπάρα, που συνήθως έχουν πάνω στον κρίκο, βοηθά τα έγγραφα να μη μετακινούνται και να μη σκίζονται.

Ντοσιέ

Τα πλαστικά ντοσιέ προσφέρουν σταθερότητα και ευελιξία, καθώς είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Ενδείκνυνται κυρίως για αρχειοθέτηση - ρίξτε όμως μια ματιά και στα ντοσιέ παρουσίασης! Ένα κλασικό ντοσιέ με κρίκους ή έλασμα επιτρέπει να αποθηκεύετε τα έγγραφα που θέλετε, αφού πρώτα τα τρυπήσετε με το περφορατέρ.

Θήκες-ζελατίνες

Οι ζελατίνες είναι κλασική αξία στην... αποστολή της αρχειοθέτησης. Μπορούν να συνδυαστούν με ένα ντοσιέ με κρίκους ή έλασμα, για να διατηρείτε τις σελίδες σε καλή κατάσταση και να αποφύγετε τα σκισίματα. Οι διαφανείς θήκες είναι διαθέσιμες σε πάχος 3 ή 5 χιλιοστών και θα τις βρείτε σε πακέτα αρκετών τεμαχίων. Επίσης έχετε και την επιλογή των διαφανειών τύπου L, που είναι ακόμα πιο ποιοτικές, με πάχος 9 χιλιοστά.

Φάκελος

Εάν τώρα μετεφέρετε συχνά τα αρχεία σας, ένας ανθεκτικός φάκελος είναι αναγκαίος. Σε αυτόν τα έγγραφά παραμένουν ασφαλή, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος να σκιστεί ή να βραχεί το περιεχόμενό του.

Διαχωριστικά

Αν χρησιμοποιείτε ήδη κλασέρ ή ντοσιέ για την αρχειοθέτηση των εγγράφων σας, τότε ένα διαχωριστικό θα σας βοηθήσει να τα οργανώσετε αποτελεσματικότερα. Είναι σχεδιασμένα να εξέχουν των σελίδων Α4 και έτσι, ανάλογα με το χρώμα, μπορείτε να χωρίσετε τα έγγραφά σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Κουτιά αρχείου

Όταν ο όγκος των εγγράφων και αρχείων που θέλετε να μεταφέρετε είναι πολύ μεγάλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα κουτί με λάστιχο, για να κάνετε τη μεταφορά τους ευκολότερη. Είναι φτιαγμένα με τα ίδια ανθεκτικά υλικά, όπως και οι πλαστικοί φάκελοι, αλλά προφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και αποθηκευτικό χώρο.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο Public Business, πάρτε ιδέες για να σχεδιάσετε τον χώρο του γραφείου σας ακριβώς όπως ταιριάζει και αρμόζει στις καθημερινές σας ανάγκες και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα. Αν δεν είστε ήδη μέλος, κάντε σήμερα την έγγραφή σας στο publicbusiness.gr για μια αξεπέραστη online εμπειρία επιλογής και αγοράς, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση!