Σειρά πολυμηχανημάτων Epson EcoTank για εκτυπώσεις δίχως τέλος!

Περίληψη: Για όσους τυπώνουμε σε καθημερινή βάση, ειδικά στη δουλειά αλλά και το σπίτι, οι εκτυπωτές...

Για όσους τυπώνουμε σε καθημερινή βάση, ειδικά στη δουλειά αλλά και το σπίτι, οι εκτυπωτές είναι εργαλεία πολύτιμα.

Και μπορεί να έχουμε περάσει στην ψηφιακή εποχή και, όπως έχουμε ξαναγράψει, να επιδιώκουμε το... paperless dream, αλλά τα πολυμηχανήματα next gen έχουν τον τρόπο τους να εξοικονομούν κόστη σε ανταλλακτικά, ρεύμα και μελάνι ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις που έχουν στο περιβάλλον και την τσέπη μας, χάρη στην inkjet τεχνολογία. 

Το Public και η Epson είναι εδώ για να σου χαρίσουν έναν τέτοιο πολύτιμο σύμμαχο, το πολυμηχάνημα Epson L3151 ITS Inkjet.

Κράτα σημειώσεις: με κάθε αγορά από τη σειρά Epson EcoTank ξεχνάς την αντικατάσταση μελανιών έως και για... τρία (3) χρόνια! Η εκτύπωση χαρτιού γίνεται εξαιρετικά οικονομική - έως και -90% - από τους κλασικούς εκτυπωτές laser, χάρη στην υψηλή χωρητικότητα των δοχείων μελανιού. 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Με το σετ μελανιών που περιλαμβάνει η συσκευασία αγοράς μπορείς να εκτυπώσεις ως και 14.000 ασπρόμαυρες και 11.200 έγχρωμες σελίδες, πράγμα που σημαίνει ότι γλιτώνεις την αγορά ως και 82 cartridge μελανιών!

Δεν είναι τυχαίο ότι τα πολυμηχανήματα της σειράς σημειώνουν πάνω από 30 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως και προσφέρουν εγγύηση τριών (3) χρόνων.

To Public, σε συνεργασία με την Epson, χαρίζουν σε έναν (1) τυχερό ένα (1) πολυμηχάνημα Epson L3151. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 12 Μαρτίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Η κλήρωση έγινε και ο νικητής είναι ο Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης