Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Κερδίστε brunch for two στο Public Café Restaurant!

Περίληψη: Το Public Café Restaurant, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, προσφέρει σε έναν τυχερό brunch για δύο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Οι λάτρεις του καφέ δεν χρειάζονται υπενθυμίσεις για να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνήθεια. Ωστόσο η 1η Οκτωβρίου, που από το 2015 έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, είναι η καλύτερη αφορμή να μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας στέκια.

Όπως το Public Café Restaurant, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, το πιο απολαυστικό σημείο της Αθήνας για καφέ από νωρίς το πρωί ως αργά το απόγευμα. Εδώ δοκιμάζουμε φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες 100% arabica από όλο τον κόσμο και ένα χορταστικό brunch για δύο, που σερβίρεται όλη την ημέρα!

Το Public Café Restaurant, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, προσφέρει σε έναν τυχερό brunch για δύο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και η νικήτρια είναι η Ευανθία Ασημακοπούλου!

Το all day brunch for two του Public Café Restaurant περιλαμβάνει τέσσερα τηγανητά αυγά, μπέικον, ένταμ, καπνιστή γαλοπούλα, παστράμι, ψωμάκια, κέικ, κρουασάν, αφράτα muffins και ζεστά pancakes που στάζουν... μέλι, πραλίνα ή μαρμελάδα. Ακόμη περιλαμβάνει γιαούρτι με granola και 2 χυμούς ή καφέδες.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού.

Ακολουθώντας πιστά όλους τους κανονισμούς καθαριότητας και αποστάσεων, ο γνώριμος χώρος του έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με απόλυτη ασφάλεια!