Ημέρα Φιλίας: Τα απόλυτα δώρα για να κάνεις έκπληξη στους κολλητούς

Περίληψη: Η Ημέρα Φιλίας στις 30 Ιουλίου είναι η ιδανική αφορμή για να δείξεις την αγάπη σου στους φίλους σου. Η Publicista Δήμητρα Τσιγγενέ μας δίνει ιδέες για δώρα!

Υπάρχει όντως Ημέρα Φιλίας; Με είχε ρωτήσει ο σύζυγός μου πέρσι που έψαχνα τι δώρο να πάρω στην κολλητή μου φίλη. Φυσικά και υπάρχει η Διεθνής Ημέρα Φιλίας (International Day of Friendship), η οποία καθιερώθηκε το 2011 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Ιουλίου, έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η ανάπτυξη φιλικών δεσμών και η γεφύρωση της διαφορετικότητας ήταν μερικοί από τους στόχους της θέσπισής της. Δικός μας στόχος που την τιμάμε κάθε χρόνο; να χαρίζουμε χαμόγελα στους καρδιακούς φίλους μας. 

Γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την αληθινή αγάπη μεταξύ φίλων. Η εμπιστοσύνη, η αμοιβαία αποδοχή, η οικειότητα, η όμορφη συναναστροφή, η ψυχολογική υποστήριξη είναι μόνο μερικά από τα αναρίθμητα δώρα που σου χαρίζονται μέσω της πραγματικής φιλίας. Αν έχεις αληθινούς φίλους που χαίρονται με τη χαρά σου σαν να είναι δική τους και στέκονται στο πλευρό σου στα δύσκολα, τότε ξέρεις ακριβώς γιατί μιλάμε. 

Η αληθινή φιλία φέρνει χαμόγελα, ζωντάνια, χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή μας. Κι ακριβώς επειδή όλα αυτά τα συναισθήματα είναι πολύ σπουδαία, αξίζει να κάνεις έκπληξη στον καλύτερό σου φίλο τη φετινή Ημέρα Φιλίας.

Παρέα με τα Public, σού βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλα τα γούστα. Σίγουρα θα βρεις ένα (αν όχι πολλά) που θα ενθουσιάσουν τον δικό σου κολλητό/η.

Για τον fitness lover φίλο σου που θέλει να έχει τον έλεγχο

Αν είναι παθιασμένος με τη γυμναστική και δεν σταματά να αθλείται ούτε όταν έξω σκάει ο τζίτζικας, τότε το activity tracker θα τιμηθεί δεόντως. Το minimal αλλά πολύ κομψό Mi Smart Band 6 διαθέτει 19 νέα fitness modes, όπως τα HIIT, Basketball, Boxing και Zumba, ενώ το Huawei Band 7 παρέχει 96 αναζωογονητικές λειτουργίες προπόνησης, από το τρέξιμο και το ποδήλατο, μέχρι το κολύμπι και τη yoga. 

Για τον φίλο που θέλει να ακούει παντού την αγαπημένη του μουσική

Λατρεύει τη μουσική και όπου σταθεί και όπου βρεθεί θέλει να ακούει τους αγαπημένους του τραγουδιστές και συγκροτήματα; Τα JBL Wave 100TWS ασύρματα ακουστικά δεν θα τα βγάζει από πάνω του. Έχουν εξαιρετικό ήχο και διάρκεια αναπαραγωγής έως 20 ώρες. Θα εκτιμηθούν δεόντως.

Για τον βιβλιοφάγο φίλο σου

Λατρεύει τα βιβλία και κάθε φορά που κρατά κάποιο νέο στα χέρια του λάμπει από χαρά; Το δώρο του είναι μονόδρομος. Αν το βιβλίο που θα του επιλέξεις έχει και θεματική τη φιλία, ε, τι πιο ταιριαστό για τη συγκεκριμένη ημέρα; Αν ψάχνεις για ένα σύγχρονο αριστούργημα που πραγματεύεται τη γυναικεία φιλία, τότε «Η Υπέροχη φίλη μου» είναι για εκείνη. Το «Περί φιλίας» θα παρασύρει τον φίλο σου σ’ ένα ταξίδι διαφορετικών μορφών φιλίας με οδηγούς μεγάλους φιλοσόφους, συγγραφείς και ζωγράφους. Ένα μοναδικό βιβλίο-δώρο είναι και το «Φιλία» που αξίζει να το χαρίσεις σε κάποιον αληθινά ξεχωριστό για εσένα. Φυσικά αν δεν θέλεις να του πάρεις δώρο βιβλίο με θέμα τη φιλία, εδώ θα βρεις όλες τις κατηγορίες του Public για να επιλέξεις την κατάλληλη.

imera-filias-dwra-01

 Για τον φίλο που αγαπά τα παζλ

Τα παζλ είτε τα αγαπάς, είτε τα μισείς. Αν ο δικός σου φίλος κάθεται με τις ώρες και ενώνει εκατοντάδες μικροσκοπικά κομματάκια παζλ και το απολαμβάνει, τότε θα εκτιμήσει το παζλ DOIY Happy Life, με τα 1000 του κομμάτια. Ενώνοντάς το θα βρει υπέροχες συμβουλές για έναν πιο «think positive» τρόπο ζωής.

Για τον φίλο που ξεμένει πάντα από μπαταρία

Αν μονίμως παραπονιέται για το κινητό του που έχει κλείσει και έχεις κουραστεί να τον ακούς να γκρινιάζει που ξεμένει από μπαταρία, τότε το powerbank είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον. Οι θύρες USB C και Micro USB του Xiaomi Mi Power Bank 3 Fast Charger, επιτρέπουν την επαναφόρτιση συσκευών σε ελάχιστο χρόνο. 

Για τον ξεχασιάρη φίλο σου 

Αν κι ο δικός σου φίλος ψάχνει μονίμως το πορτοφόλι του ή τα κλειδιά του όπως εγώ, πίστεψέ με θα ενθουσιαστεί με το νέο gadget της Apple, τα Airtags. Τα Airtags τοποθετούνται μέσα στα προσωπικά του αντικείμενα και η εφαρμογή «Find my» βοηθά στο να τα βρίσκει σε δευτερόλεπτα κάθε φορά που τα αναζητά. Αντίο ταλαιπωρία και νεύρα. 

Για τον φίλο που λιώνει με τις ώρες στην παραλία

Δεν συμπαθεί τις ξαπλώστρες και την πολυκοσμία. Προτιμά να αράζει ήρεμος στη γωνιά του και εδώ ερχόμαστε εμείς να σου προτείνουμε να του κάνεις δώρο το σκίαστρο παραλίας Terra Nation™ REKAKOHU. Ο μοναδικός αυτόματος μηχανισμός ESF™ ανοίγματος-κλεισίματος χαρίζει μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση, για να μην παλεύει με τις ώρες μέσα στη ζέστη. Παρέχει απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου

Παραλία χωρίς δροσερό νερό και snacks δεν γίνεται. Το μοντέρνο COOLBEE μπουκάλι θερμός θα διατηρήσει για πολλές ώρες κρύο το νερό του, ενώ στο stylish COOLBEE φαγητοδοχείο σε οβάλ σχήμα θα αποθηκεύσει με ασφάλεια τα σνακ της παραλίας. 

Για τη φίλη που θέλει να είναι στιλάτη και στην παραλία, επίλεξε μία εντυπωσιακή πετσέτα σε έντονα χρώματα, όπως αυτή η LEGAMI που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

Για τον φίλο που λατρεύει τις εκδρομές

Αν αγαπά τις εκδρομές και με κάθε ευκαιρία παίρνει το backpack του και φεύγει σε θάλασσες και βουνά, τότε μάντεψε τι δώρο πρέπει να του κάνεις: ένα νέο, στιλάτο και χρηστικό backpack. To σακίδιο πλάτης Doughnut Macaroon Monet είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό και είναι γεμάτο θήκες. Πέραν από τις εκδρομές του, θα τον συνοδέψει τέλεια και στο γυμναστήριο ή τη βόλτα του.