Ραντεβού στο αμφιθέατρο με άνεση και στυλ!

Περίληψη: Οργανώσου σωστά για το πανεπιστήμιο για να τα έχεις όλα υπό έλεγχο!

Tο πανεπιστήμιο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέες παρέες, νέες εμπειρίες και γενικά περισσότερη ελευθερία για κάθε φοιτητή. Επειδή όμως πρέπει παράλληλα να δώσεις την προσοχή σου και στα μαθήματα, είναι απαραίτητο να οργανωθείς σωστά, για να τα έχεις όλα υπό έλεγχο.

Μην ξεχάσεις λοιπόν να έχεις πάντα μαζί σου ένα τετράδιο η ένα σημειωματάριο για να κρατάς σημειώσεις κατά τη διάρκεια κάθε διάλεξης. Βάλε και τα δύο σε μία τσάντα Drawstring Pretty Paradise η οποία θα κρατήσει ζωντανή την αίσθηση του καλοκαιριού.

Ο καλύτερος φίλος για μία οργανωμένη ζωή είναι ο προγραμματισμός, γι’ αυτό σημείωσε κάθε υποχρέωση στο ημερολόγιό σου. Αν δεν έχεις ήδη ημερολόγιο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις ένα. Οι επιλογές πάρα πολλές, με το κλασικό ημερολόγιο ενός έτους της Moleskine να διακρίνεται για την ποιότητά του. Με την ευκαιρία του νέου εξαμήνου, όμως, μπορείς να επιλέξεις ένα ημερολόγιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, που θα φτάνει μέχρι και το τέλος του 2020. Τα σχέδια της Legami πάρα πολλά, από σκέτο πράσινο μέχρι και κεράσιακάκτους ή έξυπνες ατάκες, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αρέσει.

Εξίσου σημαντικό για μία οργανωμένη καθημερινότητα είναι και το backpack σου. Με τόσα πράγματα που έχεις μαζί σου κάθε μέρα χρειάζεσαι ένα ποιοτικό σακίδιο πλάτης. Συνδύασε ποιότητα και στυλ για να έχεις ένα backpack που θα μπορεί να σε συνοδεύσει παντού. Η μικρή τσάντα πλάτης της Eastpak μπορεί να χωρέσει laptop μέχρι 13 ίντσες. Για περισσότερο χώρο και μεγαλύτερο laptop το σακίδιο Doughnut είναι ιδανικό, ενώ για εξορμήσεις πέρα από τα όρια της πόλης, η Eastpak έχει και πάλι τη λύση.

Επειδή όμως δεν ταιριάζουν σε όλους τα μεγάλα backpack, οι τσάντες πλάτης της Parkland προσφέρουν άνεση και στυλ σε ένα μικρό πακέτο. Με μαύρο πουά ή και κιτρινόμαυρο χρώμα γίνονται ο καλύτερος καθημερινός σύντροφος. Αν πρέπει να πάρεις και το laptop σου μαζί, θα βρεις το σακίδιο πλάτης Case Logic σε εξίσου όμορφο φλοράλ σχέδιο, το οποίο μπορεί με άνεση να χωρέσει φορητό υπολογιστή μέχρι και 15,6”.

Τώρα που αρχίζεις το νέο έτος μην τα «φορτώσεις όλα στον κόκορα». Κράτα προσωπική ζωή και ακαδημαϊκές υποχρεώσεις σε τέλεια ισορροπία με τα προϊόντα οργάνωσης που θα βρεις στα καταστήματα Public και στο public.gr.