Retromania: Φέτος θα γίνει της κονσόλας!

Περίληψη: Καλά και άγια τα PS4, Switch και Xbox One, όμως όσο ισχυρές και αν είναι...

Καλά και άγια τα PS4, Switch και Xbox One, όμως όσο ισχυρές και αν είναι οι σύγχρονες κονσόλες, όσο καλογυαλισμένα τα γραφικά των παιχνιδιών τους, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μνήμες που ξυπνάνε μέσα σου τα κλασσικά παιχνίδια της δεκαετίας του ‘80 και του ’90. Ακόμα όμως και αν δεν έχεις πια κάπου καταχωνιασμένο το NES, το Mega Drive ή το PS, υπάρχει η δυνατότητα να ζήσεις ξανά τις παιδικές στιγμές με τις retro κονσόλες που εδώ και ένα χρόνο αποτελούν την hot τάση της αγοράς!

NES Classic

Η κονσόλα που ξεκίνησε τον παροξυσμό. Από το κλασσικό ορθογώνιο gamepad μέχρι την υποδοχή για τα cartridges, το NES Classic έρχεται φορτωμένο όχι μόνο με αναμνήσεις, αλλά και με 30 από τα κλασσικότερα παιχνίδια, από το Metroid μέχρι το Super Mario Bros.

SNES Classic

Ο διάδοχος του NES χαράχτηκε μόνιμα στις μνήμες των gamers, με παιχνιδάρες όπως το Donkey Kong Country, το The Legend of Zelda: A Link to the Past και το Super Mario World 2, που σαφώς και βρίσκονται ανάμεσα στα 21 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια.

Mega Drive Flashback

Το αντίπαλο δέος από την πάλαι ποτέ κραταιά Sega. Με μασκότ τον λατρεμένο Sonic the Hedgehog, η ρετρό επανέκδοση της AT Games έρχεται με 85 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια, δύο ασύρματα χειριστήρια και έξοδο HDMI 720p.

PlayStation Classic

Η κονσόλα-σταθμός, που έσπασε το δίπολο Nintendo-Sega, επιστρέφει στις 3 του Δεκέμβρη, για να σου θυμίσει ξανά πως είναι να παίζεις Final Fantasy VII, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 μεταξύ των άλλων 20 προ-εγκατεστημένων τίτλων.

Βρες όσα ψάχνεις για το retro gaming στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!