Black Friday και gaming: a match made in… Public!

Περίληψη: Το gaming είναι η πεμπτουσία της τεχνολογίας. Η Black Friday είναι η μέρα της τεχνολογίας. Τα Public είναι ο #1 προορισμός τεχνολογίας. Όλα οδηγούν εδώ!

Gaming – τεχνολογία – Public: το τρίγωνο της… ευτυχίας, ειδικά τώρα που έφτασε η Black Friday. Το νιώθεις ήδη, τα vibes της Black Friday σε διαπερνούν, you feel it in the water, you smell it in the air! Η μέρα που θα μπορέσεις να κάνεις δικά σου όλα όσα πάντα ήθελες είναι επιτέλους εδώ, μετά από αναμονή… αιώνων. Εντάξει, όχι αιώνων, 360-τόσων ημερών, αλλά και πάλι, μπορεί να μοιάζει σαν αιωνιότητα! Και πέρυσι είχαμε τρομερές προσφορές Black Friday, και σίγουρα τις θυμάσαι. Τώρα ξαναέφτασε η μέρα για να πάρεις όλα όσα νέα θέλεις, και να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου στο gaming! Έλα στα Public και θα σε φτιάξουμε!

Black Friday ισοδυναμεί με Public

Κάθε Black Friday φροντίζουμε να έχουμε τρομερές προσφορές που να σου δίνουν τεχνολογία και προϊόντα σε απίστευτες τιμές. (Black) Friday I'm in Love, χάρη στις προσφορές σε σε τεχνολογία, σε gaming gear, σε υπολογιστές και τηλεοράσεις και κονσόλες και……

Top gaming tech από τα Public

Γιατί Public; Απλά γιατί εδώ θα βρεις τα πάντα. Όλα τα παιχνίδια, όλα τα αξεσουάρ, περιφερειακά από τις top εταιρείες στο gaming, και τώρα σε τιμές Black Friday, είναι αυτό που ψάχνεις. Απλά, we got it all.

Next Day Delivery με Public και στη Black Friday

Ναι, προφανώς το κάνουμε κι αυτό. Αν το θες, θα το φέρουμε στο σπίτι σου, όσο μεγάλο κι αν είναι, με next day delivery, ακόμη κι αν πήρες τηλεόραση 85 ιντσών. Άραξε σπίτι και θα στη φέρουμε!

Black Friday deals και σε δόσεις

Ε, τι, έτσι θα σε αφήναμε; Εννοείται πως μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις, όσα (games) κι αν θέλεις, και να τα «σπάσεις» σε δόσεις για να τα πληρώνεις λίγα λίγα. Μην αγχώνεσαι, πάρε αυτά που θες και πλήρωσε ακόμη και με Klarna! We got your back!

Κονσόλα σε τιμή Black Friday για ατελείωτο παιχνίδι μέχρι τα Χριστούγεννα

Η φάση είναι gaming. Αυτή τη στιγμή στις κονσόλες κυρίαρχες είναι τρεις. Από τη μία έχουμε τα βαριά χαρτιά PlayStation και Xbox, κι από την άλλη έχουμε το εκπληκτικό Switch, το οποίο βρίσκεται σε μια κατηγορία μόνο του. Ό,τι κι αν θες, όμως, μπες στο Public.gr και θα σε φτιάξουμε.

Xbox Series S

Το μικρό της Microsoft είναι άσπρο, είναι cute και είναι… θαυματουργό! Με οκταπύρηνη CPU από την AMD, αρχιτεκτονικής Zen 2, είναι ένα επίπεδο πάνω. Τώρα, σε προσφορά Black Friday και δελεαστική τιμή, δε μπορείς να πεις όχι.

Nintendo Switch

Αν θέλεις κάτι που μπορεί να είναι ταυτοχρόνως και φορητό και σταθερό, δηλαδή να το συνδέεις και στην τηλεόραση, τότε θες Switch. Κι εμείς στο φέρνουμε σε τιμή Black Friday για να ξεκινήσεις να παίζεις άμεσα!

Gaming laptops από τα Public γιατί η Black Friday το επιβάλλει

Το gaming laptop δεν είναι απλά ένα πολύ δυνατό laptop. Είναι ένα κορυφαίο laptop, και μάλιστα με τα απαραίτητα συστήματα ψύξης για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε πολύωρα sessions, αλλά και με οθόνη υψηλού frame rate, για κίνηση smooth as… butter.

HP 255 G9

Το πρώτο gaming laptop είναι budget και σε προσφορά. Λοιπόν, με Ryzen 5 και 8 γίγα RAM, το Black Friday deal είναι σχεδόν… Black Friday heist!

Lenovo IdeaPad Gaming 3

Εδώ αρχίζουν και σοβαρεύουν τα πράγματα. Στο IdeaPad βρίσκουμε τον πολύ Ryzen 7 5800H αλλά και τη GeForce RTX 3050, για gaming άνευ προηγουμένου. Δεν είναι το gaming laptop για… Candy Crush, είναι μηχάνημα για σοβαρό gaming!

Lenovo Legion 5

Αν θες την απολύτως κορυφαία εμπειρία gaming, τότε απλά θες αυτό. AMD Ryzen 5 6600H με πυρήνες Zen 3+, κάρτα γραφικών GeForce RTX 3060, 16 γίγα μνήμης RAM DDR5, 512GB δίσκο NVMe, είναι το όνειρο που έβλεπες χτες το βράδυ! Μπες στα Public Black Friday deals και θα στο κάνουμε πραγματικότητα!

Gaming PCs γιατί απλά δεν υπάρχει υποκατάστατο!

Όπως και να το δεις, ένα σταθερό PC σου δίνει άλλες δυνατότητες. Το μέγεθος επιτρέπει ψύξη πολύ ισχυρού hardware, ενώ μπορείς και να ξεκινήσεις με κάτι πιο «λογικό» και αργότερα να το αναβαθμίσεις – όπως για παράδειγμα την κάρτα γραφικών. Για το πιο extreme gaming experience, το desktop PC είναι μονόδρομος.

HP Pavilion

Ένα δυνατό desktop με πολλές δυνατότητες επέκτασης, το Pavilion έρχεται με Ryzen 7 και κάρτα γραφικών GeForce GTX 1650, για να αποτελέσει τη βάση του gaming rig σου. Σε τιμή Black Friday δεν έχει αντίπαλο.

Lenovo IdeaCentre Gaming 5

Το IdeaCentre είναι ένα σύστημα δομημένο για budget gaming. Ο Ryzen 5 μαζί με την GeForce GTX 1660 SUPER κάνουν τη διαφορά, ενώ τα 16GB RAM και ο δίσκος SSD συμπληρώνουν ένα πολύ δελεαστικό πακέτο. Προφανώς, σε Black Friday deal.

HP Victus

Κορυφαίο από κάθε άποψη. Ryzen 7 οκταπύρηνος, 16GB RAM, αλλά και η τρομερή GeForce RTX 3060 Ti συνθέτουν ένα πακέτο το οποίο δύσκολα θα βρει αντίπαλο. Με έκπτωση 33% για Black Friday, το PC της HP είναι και best value for money.

Ολοκλήρωσε το gaming experience με αξεσουάρ

Αυτό είναι γνωστό από παλιά. Δεν γίνεται να παίζεις χωρίς τα απαραίτητα! Στα Public θα βρεις όλα όσα χρειάζονται για να συμπληρώσουν το gaming rig σου, είτε μιλάμε απλά για μια καρέκλα gaming, είτε για τιμονιέρα με πετάλια! Ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζεις, διάλεξε τα κατάλληλα.

Logitech G29 Driving Force

Η τιμονιέρα αλλάζει επίπεδο στο παιχνίδι σου και σου δίνει τον ρεαλισμό που λείπει. Το μοντέλο της Logitech είναι ιδανικό, με υποστήριξη όλων των PlayStations αλλά και για PC! Τώρα σε 42% χαμηλότερη τιμή Black Friday!

Thrustmaster TH8A

Συμπλήρωμα της τιμονιέρας, ο μοχλός ταχυτήτων ολοκληρώνει το πακέτο, για να νιώθεις σαν τον Rovanpera… ή έστω τον Juha Kankkunen, για τους πιο παλιούς. Sorry, ο Schumacher δεν είχε λεβιέ!

LGP Gaming Chair

Όποιο παιχνίδι και να παίζεις, η καρέκλα έχει θεμελιώδη σημασία. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι επένδυση! Η καρέκλα gaming LGP θα ανεβάσει το επίπεδό σου, επιτρέποντάς σου να κάθεσαι και να παίζεις για ώρες, χωρίς να πιάνεσαι! Η προσφορά για Black Friday το κάνει no-brainer!

Gaming @ Public και στη Black Friday του 2022

Η Μαύρη Παρασκευή είναι εδώ! Προλαβαίνεις ακόμη να μπεις στο Public.gr και να πάρεις αυτά που σου λείπουν για να κάνεις το παιχνίδι σου top. Τα deals ανεβαίνουν και φεύγουν, όμως, οπότε τρέξε γιατί οι προσφορές δεν θα μείνουν εκεί για πολύ. Τώρα είναι η στιγμή!