Τα Samsung Galaxy S10 αναβαθμίζονται με χαρακτηριστικά του Note 10

Περίληψη: Samsung Galaxy S10 ή Galaxy Note 10 λοιπόν; Όποιο κι αν προτιμάς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr!

Η σειρά Galaxy S είναι πάντα η ναυαρχίδα της Samsung για την αρχή του έτους και αργότερα έρχεται το νέο Note για να προσθέσει στη γκάμα μία αντίστοιχη επιλογή με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και S Pen. Φέτος δεν ήταν διαφορετικά, μόνο που η κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 10 συνοδεύτηκε και από κάποια αποκλειστικά software χαρακτηριστικά. Η αποκλειστικότητα δεν κράτησε για πολύ όμως, μιας και αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται τώρα στη σειρά Galaxy S10 μέσα από software update.

Το σημαντικότερο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το Samsung DeX. Στο Note 10 μπορούσες για πρώτη φορά να αποκτήσεις πρόσβαση στο Desktop περιβάλλον εργασίας μέσα από υπολογιστή με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου USB Type-C. Το DeX σε Windows και Mac παύει πια να είναι αποκλειστικό των νέων Note και θα ενεργοποιηθεί και για τα Galaxy S10 σύντομα.

Μέσα από update θα έρθουν στο S10 και πολλά από τα camera features των νέων Note. Στο άμεσο μέλλον, η ναυαρχίδα της Samsung θα προσθέσει λειτουργίες όπως Live focus, Live focus video και Night mode στην μπροστινή κάμερα, ενώ η πίσω κάμερα θα αποκτήσει AR Doodle και Super steady video στο Hyperlapse Mode.

Η αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται σε συσκευές με Exynos επεξεργαστές. Με αυτό τον επεξεργαστή εξοπλίζονται όλα τα Ευρωπαϊκά μοντέλα, οπότε, και το ελληνικό Galaxy S10 θα αποκτήσει σύντομα τα νέα χαρακτηριστικά.

Samsung Galaxy S10 ή Galaxy Note 10 λοιπόν; Όποιο κι αν προτιμάς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις γιατί με κάθε αγορά Galaxy ναυαρχίδας θα πάρεις διπλό δώρο. Το νέο σου Galaxy σου χαρίζει την υπηρεσία YouTube Premium δωρεάν για 4 μήνες και μαζί σου κάνει δώρο και τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds!