Ανοίγουν τα σχολεία: Πώς θα διαλέξουμε τη σωστή τσάντα;

Περίληψη: Για να καταλήξουμε στο σωστό σακίδιο για κάθε ηλικία θα πρέπει να έχουμε κατά νου μερικούς βασικούς κανόνες. Πάμε να τους δούμε μαζί με αντίστοιχες προτάσεις!

Το κουδούνι του σχολείου σε λίγες μέρες θα χτυπήσει (ξανά), η χρονιά ξεκινάει και πρώτο μας μέλημα είναι να διαλέξουμε την κατάλληλη τσάντα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Για να καταλήξουμε στο σωστό σακίδιο για κάθε ηλικία θα πρέπει να έχουμε κατά νου μερικούς βασικούς κανόνες. Πάμε να τους δούμε μαζί με αντίστοιχες προτάσεις!

Αρχή με το βάρος της τσάντας, που πρέπει να μοιράζεται στους δύο ώμους, οπότε αυτομάτως οι σχολικές τσάντες με δύο ιμάντες υπερτερούν και κερδίζουν έδαφος - ειδικά στις μικρές ηλικίες. Θα πρέπει οι ιμάντες να είναι χοντροί και μαλακοί, οπότε δυο ταιριαστές προτάσεις είναι η τσάντα Santoro καθώς και το σακίδιο Coolbee Football.

Για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού είναι προτιμότερο τα παιδιά να χρησιμοποιούν τσάντες τύπου τρόλεϊ, για να μην αναγκάζονται να κουβαλούν μεγάλο βάρος. Επιλέγοντας σχολική τσάντα τύπου τρόλεϊ, προσέχουμε ώστε το ύψος της λαβής να είναι στο ίδιο ύψος με τα χέρια του παιδιού, ώστε να μη χρειάζεται να σκύβει.

Το εσωτερικό της σχολικής τσάντας είναι καλό να έχει χωρίσματα, ώστε να υπάρχει τακτοποίηση και σωστή κατανομή του βάρους των βιβλίων. Για εργονομικό σχεδιασμό, με θέσεις και χωρίσματα αλλά και ζωηρά σχέδια, ρίξτε μια ματιά στο σακίδιο Coolbee Dinosaur, το Coolbee Unicorn και το πολύχρωμο Coolbee Rainbow.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα καταστήματα Public αλλά και στο pubic.gr θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε σχολικές τσάντες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού σας. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!