Επιστροφή στα θρανία με τους υπερήρωες της Marvel!

Περίληψη: Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος Marvel χαρακτήρας των παιδιών, στο Public θα βρεις δεκάδες σχολικά, για να κάνεις την επιστροφή τους στην τάξη... ηρωική!

Υπάρχει παιδί που δεν ονειρεύεται να γίνει υπερήρωας μεγαλώνοντας; Που δεν έχει φανταστεί ότι αποκτά τη δύναμη του Spider-Man να κρέμεται από ιστούς αράχνης ή την υπερφυσική δύναμη του Hulk; Με τα σχολικά της Marvel κάθε μέρα θα έχει λίγη από τη μαγεία των σούπερ ηρώων!

Ο διασημότερος ήρωας της Marvel, ο Spider-Man, μπορεί να συνοδεύει τα παιδιά στο σχολείο με πολλούς τρόπους: από την τσάντα τρόλεϊ και το τσαντάκι φαγητού μέχρι την κασετίνα και το παγούρι του. Αν και το δικό σου παιδί λατρεύει τον Spider-Man, τότε σίγουρα θα θέλει σχολικά είδη με τη φιγούρα του!

Για κάτι πιο διακριτικό - αλλά εξίσου... υπερηρωικό - τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σχολικά που περιλαμβάνονται στο σετ μολυβοθήκη Spider-Man. Μέσα σε αυτό θα βρουν όλα τα απαραίτητα για την τάξη, όπως γόμα, μολύβι, χάρακα, ξύστρα, ενώ η μολυβοθήκη θα τα περιμένει πίσω στο γραφείο τους, για να οργανώσουν το πρόγραμμά τους μόλις γυρίσουν σπίτι!

Για να έχουν ένα ηρωικό πρωινό, χάρισε στα παιδιά την κεραμική κούπα Captain America. Θύμισέ τους να πάρουν μαζί τα κλειδιά τους πριν βγουν από την πόρτα κρεμώντας σε αυτά το μπρελόκ Marvel, για να βεβαιωθείς ότι δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ! Για τις... υπεηρωίδες της ζωής σου υπάρχει και το αντίστοιχο πορτοφόλι. Το πορτοφόλι Difuzed Girls Zip Around χαρίζει στυλ και διακοσμείται από αγαπημένες σούπερ ηρωίδες από τα κόμικ της Marvel.

Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος Marvel χαρακτήρας των παιδιών, στο Public θα βρεις δεκάδες σχολικά Marvel για να κάνεις την επιστροφή τους στην τάξη όσο πιο σούπερ γίνεται!