iPhone 12 Mini / Το απόλυτο compact flagship!

Περίληψη: Η αποκάλυψη των νέων iPhone 12 από την Apple έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ωστόσο μία μας κέντρισε το ενδιαφέρον: το iPhone 12 Mini, το μικρότερο και ισχυρότερο 5G smartphone στον κόσμο!

Η Apple παρουσίασε επίσημα τα νέα iPhone 12. Η γκάμα ανανεώθηκε σημαντικά, με αλλαγές όπου κι αν κοιτάξεις, από το design μέχρι τα specs. Η μεγαλύτερη ανανέωση όμως ήρθε με την αποκάλυψη του iPhone 12 Mini, ενός πραγματικού compact flagship. Το iPhone 12 Mini ήταν αληθινή έκπληξη: πρώτη φορά έχουμε ένα τόσο εξελιγμένο smartphone σε τόσο μικρό μέγεθος.

Μη ξεχνάς ότι για όλα τα νέα iPhone μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έτσι ώστε να τα αποκτήσεις όσο πιο σύντομα γίνεται!

iPhone 12


Εδώ και καιρό περιμέναμε να δούμε ένα compact smartphone με πραγματική flagship απόδοση. Το νέο μικρό της Apple προσφέρει ακριβώς αυτό! Αν ανυπομονούσες κι εσύ για μια τέτοια συσκευή, γνώρισε αναλυτικά το iPhone 12 Mini παρακάτω.

iPhone 12 Mini - πραγματικά μικρό

Η συσκευή έχει οθόνη 5,4" αλλά χάρη στα μικρά bezel και τον νέο flat σχεδιασμό οι διαστάσεις της είναι πολύ... μαζεμένες. Για την ακρίβεια το iPhone 12 Mini μετρά: 131,5 × 64,2 × 7,4mm, κάτι που το κάνει ακόμα μικρότερο και από το iPhone SE 2nd Gen, το οποίο έχει οθόνη 4,7". Ούτε σε low-end κατηγορία δεν βρίσκεις πλέον αυτό το μέγεθος, πόσο μάλλον σε flagship!

iPhone 12 Mini με χαρακτηριστικά Pro

Παρά το περιορισμένο μέγεθος, η Apple επέλεξε να δώσει στο iPhone 12 Mini σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων μοντέλων. Η νέα compact ναυαρχίδα της Apple εξοπλίζεται με το ίδιο κορυφαίο Apple A14 Bionic SoC, όπως και όλη η γκάμα, διαθέτει εντυπωσιακή Super Retina XDR οθόνη με OLED πάνελ και έρχεται με υποστήριξη 5G, όπως και τα υπόλοιπα τρία μοντέλα.

Στα χαρακτηριστικά βρίσκουμε επίσης το ίδιο σύστημα κάμερας με το μεγαλύτερο iPhone 12. Η Apple δεν παρέλειψε να εξοπλίσει τη νέα της συσκευή και με όλες τις μικρές λεπτομέρειες που περιμένουμε από τα μοντέλα της. Το iPhone 12 Mini διαθέτει και αυτό πιστοποίηση IP68, προστασία οθόνης Ceramic Shield και υποστήριξη για MagSafe αξεσουάρ.

Η μόνη διαφορά του με το iPhone 12 είναι το μέγεθος της συσκευής, της οθόνης και της μπαταρίας. Κατά τα άλλα το iPhone 12 Mini είναι ένα πραγματικό flagship σε μικρό μέγεθος. Για την ακρίβεια, το iPhone 12 είναι το μικρότερο και ισχυρότερο 5G smartphone στον κόσμο.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου για τη νέα συσκευή, ή για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της γκάμας iPhone 12, στη φόρμα που θα βρεις εδώ!