Samsung Galaxy Z Fold3 & Z Flip3 / Επιλέγουμε αξεσουάρ!

Περίληψη: Εξόπλισε το νέο σου foldable smartphone με τα πιο χρηστικά αξεσουάρ: ανακάλυψε θήκες και πολλά ακόμα για τα Samsung Galaxy Z Fold3 & Z Flip3!

Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 θα σε κάνουν να δεις τα smartphone με εντελώς νέα προοπτική. Με επαναστατικές αναδιπλούμενες οθόνες, αντοχή στο νερό και καινοτομίες όπως η πρώτη under screen camera σε foldable, τα νέα smartphones θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα συμβατικά κινητά και να κάνεις κι εσύ το άλμα στα αναδιπλούμενα! Μαζί με τη νέα foldable Samsung συσκευή σου, όμως, μη ξεχάσεις και τα αξεσουάρ για να την προστατέψεις ή για να την κάνεις ακόμα πιο πρακτική. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα αξεσουάρ!

Ας ξεκινήσουμε από την προστασία του Galaxy Z Fold3. Μπορεί η νέα συσκευή να είναι το πιο ανθεκτικό foldable που έχει κυκλοφορήσει αλλά καλό είναι να έχει επιπλέον προστασία όταν το χρειάζεται. Η πιο smart επιλογή θήκης για το Z Fold3 είναι το πακέτο Flip Case With S Pen. Το Z Fold3 είναι το πρώτο foldable που υποστηρίζει S Pen και αυτή η θήκη θα παρέχει και προστασία στη συσκευή και θα μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου το πολύ χρήσιμο stylus. Το πακέτο αυτό μπορεί να γίνει δικό σου εντελώς δωρεάν, καθώς αυτή την περίοδο δίνεται ως δώρο σε όλους τους νέους χρήστες Samsung Galaxy Z Fold3! Πρόλαβέ το πριν εξαντληθεί η προσφορά!

Δεν σε ενδιαφέρει το S Pen και θες μια θήκη με λιγότερο όγκο, η οποία όμως προσφέρει εφάμιλλη προστασία; Τότε χρειάζεσαι τη θήκη Samsung Galaxy Z Fold 3 Silicone, η οποία είναι διαθέσιμη σε 3 διαφορετικά χρώματα. Για προστασία που συνδυάζεται με στυλ, σου ταιριάζει περισσότερο η δερμάτινη Samsung θήκη Flip Cover. Και αυτή είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μαύρο και caramel.

Πάμε τώρα να δούμε τις επιλογές σου και για το Galaxy Z Flip3. Σε νέα θήκη για τη συσκευή σου υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι μία θήκη σιλικόνης και η δεύτερη μια δερμάτινη θήκη. Στις θήκες σιλικόνης έχεις να διαλέξεις μεταξύ δύο στυλ. Υπάρχουν θήκες με Ring Cover ή strap, για να επιλέξεις όποιο από τα δύο σε βολεύει καλύτερα στο κράτημα. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις τη θήκη Samsung Galaxy Z Flip 3 Leather Cover σε μουσταρδί χρώμα.

Πέρα από την προστασία του νέου σου smartphone, υπάρχουν και αξεσουάρ που θα βελτιώσουν την εμπειρία σου με αυτό. Πρώτο και καλύτερο τα νέα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2. Με active noise canceling και εξαιρετικά εργονομική σχεδίαση είναι το τέλειο «ταίρι» για να απολαύσεις μουσική αλλά και σειρές και ταινίες στις εντυπωσιακές, αναδιπλούμενες οθόνες των νέων Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3.

Αν μόλις απέκτησες ένα από τα νέα Samsung foldables ή σκοπεύεις να το κάνεις σύντομα, μη ξεχάσεις να το συνδυάσεις με τα παραπάνω αξεσουάρ, για να προστατέψεις τη νέα σου συσκευή και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές της στο έπακρο!