Apple Time Flies event / Έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου!

Περίληψη: Ο Σεπτέμβρης είναι παραδοσιακά μήνας ανακοινώσεων για την Apple και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε το 2020. Στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία από το Cupertino θα διεξάγει το Time Flies event!

Το επόμενο virtual event της Apple είναι σχεδόν εδώ! Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την επόμενη μεγάλη της παρουσίαση στις 15 Σεπτεμβρίου στο Apple Park, ακολουθώντας το ψηφιακό μοντέλο που είδαμε και στο WWDC 2020. Η ημερομηνία επιβεβαιώθηκε από προσκλήσεις που έστειλε σε μέλη του τύπου η Apple αλλά και από την ανακοίνωση που ανέβασε στο site της. Το event θα έχει τον τίτλο «Time Flies» και μας βάζει αμέσως σε σκέψεις για το τι περιμένουμε να δούμε!

Με τη λέξη Time στο όνομα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε το Apple Watch σε ρόλο πρωταγωνιστή. Τι σημαίνει όμως αυτό για τα υπόλοιπα προϊόντα, που ανακοινώνει συνήθως η Apple αυτή την περίοδο; Τα events του Σεπτεμβρίου είναι παραδοσιακά το σημείο όπου ανακοινώνονται τα νέα iPhone. Για το επόμενο smartphone οι φήμες διίστανται. Μερικές πληροφορίες αναφέρουν πως θα γνωρίσουμε όντως τη νέα γκάμα iPhone 12 ενώ άλλες κάνουν λόγο για... απουσία του νέου iPhone.

Video Duration
0:00


Πέρα από τα Apple Watch, οι αναφορές που κυκλοφορούν θέλουν και τα iPad να καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του event. Τέλος δεν λείπουν και οι φήμες που θέλουν τα πρώτα MacBook προϊόντα με Apple ARM επεξεργαστές να παρουσιάζονται και αυτά την επόμενη εβδομάδα. Με τόσο έντονη φημολογία, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τους πρωταγωνιστές του event αλλά το Apple Watch φαίνεται να έχει κύριο ρόλο!

Για τις υπόλοιπες συσκευές θα πρέπει να περιμένουμε περίπου μία εβδομάδα, μέχρι το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου (8 μ.μ. ώρα Ελλάδος) για να δούμε τι νέο μας επιφυλάσσει η Apple. Αν θες να παρακολουθήσεις live το event δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο κανάλι της Apple στο YouTube την παραπάνω ώρα και μέρα!