Smartphones VS νερό σημειώσατε 1-0!

Περίληψη: Μπορεί εσύ να περιμένεις πώς και πώς το καλοκαίρι, ίσως όμως το smartphone σου να...

Μπορεί εσύ να περιμένεις πώς και πώς το καλοκαίρι, ίσως όμως το smartphone σου να έχει αντίθετη άποψη. Oι ιδιαίτερες συνθήκες της αγαπημένης σου εποχής του χρόνου, βλέπεις, δεν ευνοούν το... ευ ζην της αγαπημένης σου συσκευής.

Κάτι η άμμος από την κατά τα άλλα ειδυλλιακή παραλία, κάτι η σκόνη από τους χωματόδρομους που ακολουθείς στις διακοπές σου, προκειμένου να βρεις εκείνους τους καλά κρυμμένους –και χωρίς κόσμο- «θησαυρούς», και κάτι το νερό, που όσο να 'ναι κυκλοφορεί άφθονο ένεκα της ζέστης, το smartphone σου «κινδυνεύει» καθημερινά! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αναζητήσεις μια συσκευή με πιστοποίηση ανθεκτικότητας σε νερό και σκόνη, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Και μια ανθεκτική θήκη;

Αν έχεις προσέξει, ορισμένες συσκευές φέρουν κάτι πουλέγεται IP68. Το “IP” σημαίνει Ingress Protection (προστασία εισόδου) και οι δύο αριθμοί, που το ακολουθούν, ορίζουν τον βαθμό του: ο πρώτος αριθμός αφορά τα στερεά (σκόνη) και ο δεύτερος τα υγρά (νερό). Αυτή τη στιγμή, το 6 είναι η υψηλότερη τιμή για τα στερεά και το 8K ό,τι καλύτερο θα βρεις για τα υγρά (υπάρχει και το 9K αλλά μη σε απασχολεί). Ένα smartphone με IP68 σημαίνει ότι προστατεύεται από την είσοδο σκόνης αλλά και γλυκού νερού στο βάθος που αναφέρει ο κατασκευαστής (συνήθως τρία μέτρα).

Ποιες, λοιπόν, είναι οι καλύτερες συσκευές με πιστοποίηση IP68 που κυκλοφορούν στην αγορά; Πάμε να τους ρίξουμε μια ματιά!

Samsung GalaxyS10e

Το Galaxy S10e αποτελεί την πλέον προσιτή έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung –όντας ωστόσο ικανό να σου χαρίσει μια εξίσου ομαλή και τελευταίας τεχνολογίας εμπειρία χρήσης. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Exynos 9820 και 6 GB RAM, συνδυασμός που αρκεί για να τρέξεις κάθε app καιπαιχνίδι, ακόμα και σε καταστάσεις απαιτητικού multitasking, για να κάνεις έτσι περισσότερα.

Η δε διπλή κάμερά του, στα 16 MP + 12 MP, θα απαθανατίσει κάθε σου στιγμή, όπως εσύ την θες. Η οθόνη του είναι μία υπέροχη Infinity O στις 5,8 ίντσες, για να απολαμβάνεις εικόνες με ζωηρά χρώματα και πλήθος λεπτομερειών, ενώ, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία μηχανικής μάθησης, το S10e θα φροντίσει να διαχειριστεί τους πόρους του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αυτονομία του!

Huawei P30 Pro

Επιβλητικό και εντυπωσιακό, το P30 Pro μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο χάρη στον δυναμικό του σχεδιασμό, όσο και λόγω των κορυφαίων τεχνικών του χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Η οθόνη OLED 6,47 ιντσών θα σου προσφέρει κρυστάλλινες εικόνες, τη στιγμή που η τετραπλή κάμερα με φακούς 40 MP+ 16 MP + 8 MP + Time-of-Flight, σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη, θα σουπροσφέρουν εικόνες και βίντεο μοναδικής καθαρότητας και επαγγελματικής ποιότητας, μέρα και νύχτα.

Ο επεξεργαστής Kirin 980 είναι το πρώτο chipset κινητών συσκευών στα 7 nm, προσφέροντας στο P30 Pro ανεπανάληπτες επιδόσεις. Τα δε 8 GB RAM και τα 128 GB ή 256 GΒ εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, θα σου δώσουν ό,τι χρειάζεσαι προκειμένου να κάνεις με τη συσκευή της Huawei όσα... δεν ονειρεύτηκες ποτέ!

Samsung Galaxy S10

Κάνε τις διακοπές σου αξέχαστες με το Samsung Galaxy S10. Η Samsung μεγαλούργησε προσφέροντάς σου μια συσκευή με εκπληκτικό design και απαράμιλλο στυλ προκειμένου να ταιριάξει με το lifestyle σου, εντός και εκτός διακοπών. Η οθόνη Infinity O στις 6,1 ίντσες θα σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις φωτογραφίες, βίντεο και το περιεχόμενο της αρεσκείας σου όπως ποτέ άλλοτε.

Η δε χωρητικότητα των 128 GB και 512 GB είναι αρκετή για τις ανάγκες σου, ενώ τα 8 GB RAM, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Exynos 9820, μεγαλουργούν, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σου. Με πιστοποίηση IP68 και Gorilla Glass 6, το Galaxy S10 αποτελεί μια απόλυτα αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή όσο… extreme κι αν προβλέπονται να είναι φέτος οι διακοπές σου!

Samsung Galaxy S10+

Έτοιμο να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης, το Galaxy S10+ ξεχωρίζει για την εκπληκτική Dynamic AMOLED Infinity O οθόνη των 6,4 ιντσών. Η δε επικάλυψη Gorilla Glass 6 μειώνει την καθημερινή φθορά, διατηρώντας τη σε τέλεια κατάσταση σε βάθος χρόνου. Στα 128 GB, τα 512 GB και το 1 TB, για να διαλέξεις τη χωρητικότητα που θες, έρχεται με βελτιωμένο επεξεργαστή για ακόμα καλύτερη απόδοση και θα ικανοποιήσει  όλα σου τα «θέλω», τη στιγμή που τα 8 GB RAM φτάνουν και περισσεύουν για να τρέξεις παράλληλα κάθε εφαρμογή και παιχνίδι, όσο απαιτητικά κι αν είναι αυτά.

Διαθέτει τριπλή κάμερα, για να αποτυπώσεις κάθε στιγμή των διακοπών σου με κορυφαία ευκρίνεια, ενώ, χάρη στο έξυπνο σύστημα διαχείρισης πόρων του, η μπαταρία του θα αντέξει για όσο το χρειαστείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Όταν φτάσει η ώρα για τη βουτιά, όμως, όλα τα smartphones μένουν στην παραλία, σωστά; Όχι απαραίτητα, αφού με την κατάλληλη θήκη το κινητό σου μπορεί να σε συντροφεύει ακόμα και μέσα στο νερό. Η αδιάβροχη θήκη SBS,για παράδειγμα, σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το smartphone σου ακόμα και όταν κάνεις βουτιά!.

Διάλεξε μεταξύ κόκκινουμπλε ή μαύρου χρώματος και τράβα παιχνιδιάρικες φωτογραφίες... under the sea! Αν χρειαστείς να φορτίσεις το κινητό σου on the go, τότε οι αδιάβροχες θήκες SBS έχουν ένα πολύ χρήσιμο πακέτο για σένα. Μαζί με τη θήκη σε κόκκινομαύρο και λευκό θα πάρεις και ένα powerbank με 10000mAh μπαταρία, για να μη μείνουν ποτέ τα gadget σου από ενέργεια!

Διάλεξε smartphone & θήκη και φύγαμε για παραλία!