Στα Public PS4 με BATMAN Arkham Knight 399€!

Περίληψη: «Public, το σωστό μέρος και για gaming» Θέλεις να ζήσεις...

«Public, το σωστό μέρος και για gaming»

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική gaming εμπειρία; Μήπως ψάχνεις για κορυφαία κονσόλα σε τιμή ευκαιρία; Υπάρχει ένα μέρος όπου το παιχνίδι γίνεται απόλαυση!

Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: στα Public θα βρεις την κονσόλα PS4 πακέτο με το κορυφαίο παιχνίδι BATMAN Arkham Knight μόνο με 399€!

Με το σύστημα PlayStation 4 θα τερματίσεις την εμπειρία gaming στο σπίτι σου! Διαθέτει: πανίσχυρα γραφικά χάρη στην κορυφαία μονάδα επεξεργασίας γραφικών AMD Radeon, οχταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 8GB για απίστευτες επιδόσεις και ταχύτητες,  σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500 GB για την αποθήκευση παιχνιδιών φωτογραφιών και video, έξυπνη εξατομίκευση, απίστευτες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες δεύτερης οθόνης! Θα το βρεις πακέτο με το μοναδικό Batman Arkham Knight στην απίστευτη τιμή των 399€ και με αποκλειστικό PS4 περιεχόμενο για να ζήσεις τις περιπέτειες του σκοτεινού ιππότη από τον καναπέ του σπιτιού σου!

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης. Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα.  Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

 «Public, το σωστό μέρος και για gaming»

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! 

download