Stranger Things 4: Κυκλοφόρησε το official trailer!

Περίληψη: Το πολυαναμενόμενο Stranger Things 4 πλησιάζει. Πάρε μία πρώτη δυνατή δόση της υπόθεσης από το official Stranger Things trailer που μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix.

Καλησπερίζουμε όλους τους fans του Stranger Things, με τη διάθεση ανεβασμένη στα ύψη καθώς επιτέλους κυκλοφόρησε το πλήρες official trailer της 4ης σεζόν της αγαπημένης σειράς. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου έχει ήδη ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, το Netflix μας ενημέρωσε πως αυτός ο κύκλος θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, με το πρώτο να είναι διαθέσιμο στις 27 Μάϊου και το δεύτερο το καλοκαίρι, την 1η Ιουλίου!

Δες το official trailer της season 4 του Stranger Things

Το Netflix έχει κυκλοφορήσει διάφορα teaser τα τελευταία δύο χρόνια, το καθένα με έντονα διαφορετικό ύφος και για αυτό ήταν δύσκολο να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του πώς θα είναι η 4η season, τόσο από άποψη ύφους όσο και από άποψη πλοκής. Βέβαια, τώρα με την κυκλοφορία του επίσημου trailer για το Stranger Things κάτι έγινε. Από όσα ξέρουμε, το cast της 4ης σεζόν δεν θα λείψουν τα μεγάλα comebacks και οι ενδιαφέρουσες προσθήκες. Από τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφουν οι Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Video Duration
3:17

Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε με βάση την σύνοψη του 4ου κύκλου και το trailer του Stranger Things, είναι ότι έχουν περάσει 6 μήνες από τη μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η παρέα για πρώτη φορά χωρίζεται, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα γεγονότα. Παράλληλα, τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στο λύκειο δε βοηθάνε καθόλου. Αυτήν την ευάλωτη χρονική στιγμή, μία νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή κάνει την εμφάνιση της, ανακαλύπτοντας ένα τρομερά σατανικό μυστήριο, το οποίο αν λυθεί μπορεί να βάλει τέλος σε όλη τη φρίκη του Upside Down.

Οι συνδημιουργοί Matt και Ross Duffer μίλησαν πρόσφατα για τη νέα σεζόν σε ένα panel του Deadline Hollywood. Για αρχή, η S4 είναι η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια: κανένα από τα εννέα επεισόδια δεν διαρκεί λιγότερο από μία ώρα. (Οι προηγούμενες season είχαν επεισόδια διάρκειας 35 έως 45 λεπτών και σπάνια θα ξεπερνούσαν τη μία ώρα). Επειδή οι βασικοί χαρακτήρες έχουν χωριστεί, υπάρχουν τρεις διαφορετικές ιστορίες που πρέπει να συνδεθούν μεταξύ τους, γεγονός το οποίο ώθησε τους αδελφούς Duffer να ονομάσουν την 4η σεζόν: "Game of Thrones season".

Ο Ross Duffer δήλωσε «Πιστεύω ότι το κοινό θα ικανοποιηθεί παρακολουθώντας τα νέα επεισόδια. Είναι μεγάλα σε διάρκεια, για αυτό μας πήρε και τόσο καιρό». Ακόμη μας αποκάλυψε πως πολλές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν, θα συμβούν στην σειρά, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές. Επιπρόσθετα δήλωσε ότι έχει εντυπωσιαστεί από το πόσο πιστό και παρατηρητικό είναι το κοινό του Stranger Things και ότι μπορούν να αντιληφθούν και χτίσουν γρήγορα την υπόθεση με πολύ λίγες πληροφορίες στα χέρια τους.

Stranger Things – Βραβεία

Ας κάνουμε και ένα refresh στη μνήμη μας για την επιτυχία αυτής της σειράς. Η σειρά έκανε τη μεγάλη πρεμιέρα της το 2016. Έκτοτε έχει λάβει πάνω από 65 βραβεία και ήταν υποψήφια σε βραβεία όπως Emmy, Χρυσές Σφαίρες, Grammy, SAG κ.α. πάνω από 175 φορές! Η αγαπημένη σειρά είχε προταθεί πάνω από 3 φορές για το βραβείο Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά, μόνο η 3η season είχε το ρεκόρ τηλεθέασης και συγκέντρωσε 582 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης, φτάνοντας στη 2η θέση στο Top 10 με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες σειρές του Netflix.