Stranger Things 4: Δες στιγμιότυπα από τη νέα σεζόν

Περίληψη: Το Netflix κυκλοφόρησε στιγμιότυπα από τη νέα σεζόν του Stranger Things και μας βάζει στο κλίμα των εξελίξεων!

Η αναμονή για την τέταρτη σεζόν της πολυαγαπημένης μας σειράς Stranger Things καλά κρατεί και το Netflix φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με ορισμένα teaser, όπως trailers ή φωτογραφίες από την επερχόμενη σεζόν. Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες σεζόν το hype έχει φτάσει στα ύψη για τους fans του Stranger Things και οποιαδήποτε πληροφορία δημοσιεύεται δεν είναι καθόλου περιττή! Άλλη μια σεζόν ξεκινάει και η ιστορία των εφήβων που ασχολούνται με τα πειράματα σε παραφυσικά και υπερφυσικά φαινόμενα ενός εργαστηρίου, συνεχίζεται με εξελίξεις που μας κόβουν την ανάσα! 

Εκτός από τα trailers της τέταρτης σεζόν, έχουμε πλέον και ορισμένες φωτογραφίες στην διάθεσή μας, που μας προβληματίζουν αλλά συγχρόνως μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα γεγονότα που πρόκειται να ακολουθήσουν. Όπως… ίσως ότι ο Hopper παίρνει φλογοβόλο; Πάμε να δούμε όλες τις εικόνες αναλυτικά και να βγάλουμε όσα συμπεράσματα μπορούμε.

Τα στιγμιότυπα της νέας σεζόν του Stanger Things

H πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη streaming πλατφόρμα μας βάζει σε σκέψεις. Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται πως ο Mike ίσως επισκέπτεται την οικογένεια Byers στην Καλιφόρνια. Μαζί του είναι και η Eleven, η οποία δείχνει προβληματισμένη. Επιπλέον, εκτός από τα αδέρφια Byers, τον Mike και την Eleven, στην εικόνα διακρίνεται και ένας νέος χαρακτήρα. Αυτός είναι ο Argyle, ο καλύτερος φίλος του Jonathan.

Μεγάλο ερωτηματικό στη νέα σεζόν είναι και η τύχη του Hopper. Ξέρουμε ήδη κάποιες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το ότι βρίσκεται φυλακισμένος στη Ρωσία. Δεν ξέρουμε όμως πως θα εξελιχθεί η ιστορία του στην τέταρτη σεζόν και πως θα επανενωθεί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς.

Γι’ αυτό και η παραπάνω φωτογραφία έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αυτή εμφανίζονται η Joyce και ο Murray, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος που γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν, σε ένα χιονισμένο τοπίο. Πίσω τους φαίνεται ένα αεροπλάνο που έχει συντριβεί, αλλά οι δύο τους δεν δείχνουν ιδιαίτερα θορυβημένοι από το γεγονός. Η πρώτη σκέψη μας μόλις είδαμε αυτό το στιγμιότυπο είναι πως οι δυο τους βρίσκονται στη Ρωσία για να εντοπίσουν (ή και να διασώσουν) τον Hopper.

Από τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Steve, η Robin, η Max και o Dustin. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε -μάλλον- τους 4 χαρακτήρες στη δουλειά της Robin, το βίντεο κλαμπ Family Video. Όλοι έχουν κολλημένο το βλέμμα τους στην οθόνη του υπολογιστή. Τι να δείχνει αυτή άραγε; Σίγουρα όχι τον κατάλογο με τις βιντεοκασέτες του καταστήματος…

Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε όλα όσα θα διαδραματιστούν στη συνέχεια της σειράς είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα, μέχρι τις 27 Μαΐου, όταν και θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Stanger Things! Το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο από 1η Ιουλίου.

Στο μεταξύ, παρακάτω μπορείς να δεις όλες τις υπόλοιπες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Μπορεί να σου δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά για το νέο κύκλο επεισοδίων Stranger Things, αλλά δεν πρέπει να τις χάσεις! Δες τον Hopper να κρατά φλογοβόλο, τη Robin και τη Nancy να επισκέπτονται ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο (δεν έχουμε και πολύ καλό προαίσθημα για αυτό…), ένα στοιχειωμένο (;) σπίτι που η παρέα επισκέπτεται, και πολλές ακόμα στιγμές που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την τέταρτη σεζόν Stranger Things!