Summer Stories με τους Λ.Μπακλέση, Τ.Λιώση, Ο.Παπασπηλιόπουλο!

Περίληψη: Ονειρεύεσαι διακοπές δίπλα στο κύμα; Σχεδιάζεις ήδη τις διακοπές σου ή μήπως αναζητάς έναν ίσκιο...

Ονειρεύεσαι διακοπές δίπλα στο κύμα; Σχεδιάζεις ήδη τις διακοπές σου ή μήπως αναζητάς έναν ίσκιο στο κέντρο της πόλης για να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο; Το Public Blog μίλησε με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και συγκέντρωσε τις αγαπημένες τους αναμνήσεις από το καλοκαίρι! Διαβάστε τι μας είπαν οι ηθοποιοί Τζωρτζίνα Λιώση, Λίλα Μπακλέση και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά αγαπημένα πρόσωπα τις επόμενες μέρες. Stay Tuned!
IMG_1390

ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;  "Το αγαπημένο μου μέρος για να διαβάσω βιβλία είναι το χωριό μου ! Η Ποτιδάνεια είναι ένα ορεινό χωριό στη Φωκίδα και τα μεσημέρια του καλοκαιριού διαβάζω κάτω από τα δέντρα κοντά σε κάποια βρύση!"  Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;"Ένα σύγχρονο βιβλίο που ζήλεψα πραγματικά είναι το βιβλίο του Φίλιπ Ροθ Καθένας(Everyman)."Το πορτραίτο πάνω είναι του φωτογράφου Στέλιου Χουστουλάκη. 

gΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΛΙΩΣΗ

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι; "Ιδανικό μέρος για μένα είναι μία ήσυχη παραλία. Αρκεί να έχεις μαζί σου το κατάλληλο βιβλίο, τότε τίποτε άλλο δεν χρειάζεται."Public Blog: Ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;"Κάποιο καλοκαίρι ένας αγαπημένος μου άνθρωπος, μου έδωσε μία παλιά έκδοση του Καλημέρα Θλίψη, ένα βιβλίο με τόσο ζωντανές εικόνες για το καλοκαίρι που έκτοτε έχει συνδεθεί μαζί του."Η φωτογραφία είναι της φωτογράφου Gertrude Gary Milk. 

GJ9Y1916ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;"Τα πέντε τελευταία χρόνια, ένας πολύ σπουδαίος Γάλλος συγγραφέας,(σχεδόν Γάλλος δηλαδή αφού η καταγωγή του είναι αρκετά σύνθετη)μου προκαλεί τον θαυμασμό με κάθε νέα του έκδοση αλλά και με το ξαναδιάβασμα των παλιών. Δεν είναι άλλος από τον Μισέλ Ουελμπέκ που και φέτος με την Υποταγή αφήνει ένα ακόμα αποτύπωμα της τεράστιας συγγραφικής του αξίας."Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; "Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το εάν και πόσο διάβασα σαν παιδί.Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως η μνήμη μου ή η φαντασία μου τώρα που μεγάλωσα,είναι πλημμυρισμένη από μυστικά βιβλία που νομίζω πως διάβασα μικρός. Από βιβλία γεμάτα με κόσμους των θαυμάτων, από μικρούς ήρωες,παιδιά πράκτορες σε επικίνδυνες αποστολές,πηγάδια που οδηγούν σε κρυμμένες περιοχές κάτω από την γη ή μακρινά ταξίδια στο φεγγάρι. Αλήθεια ή ψέμματα τι σημασία έχει;"Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν ο παρουσιαστής των Βραβείων Βιβλίου Public 2016. Μπορείτε να τον απολαύσετε επί σκηνής στο Ηρώδειο στις 8 Ιουλίου στην παράσταση του Σπύρου Ευαγγελάτου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από εδώ.Υποταγή Μυθιστόρημα Καλημέρα θλίψη  Καθένας Μυθιστόρημα Διαβάστε εδώ τις καλοκαιρινές αναμνήσεις του Γιάννη Ξανθούλη, Θοδωρή Παπαϊωάννου & Κώστα Αρκουδέα!Διαβάστε εδώ τις καλοκαιρινές αναμνήσεις της Μαρίζας Ρίζου, των Imam Baildi και του Φοίβου Δεληβοριά!