Διαλέγουμε παιχνίδια για το πλοίο, το εξοχικό, την παραλία!

Περίληψη: Έχει φύγει σχεδόν το μισό καλοκαίρι, οπότε δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή πήγες ήδη διακοπές...

Έχει φύγει σχεδόν το μισό καλοκαίρι, οπότε δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή πήγες ήδη διακοπές ή θα πας σύντομα. Ότι από τα δύο και να ισχύει, ένα είναι σίγουρο, οι αποδράσεις στην παραλία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είτε μιλάμε για το κυριακάτικο μπάνιο ή για πολυήμερο ταξίδι σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, η εξόρμηση στις παραλίες είναι επιβεβλημένη κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καυτού καλοκαιριού.

Για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο του όπου κι αν είσαι, υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες για να διασκεδάσεις στην παραλία, με πρώτη και καλύτερη – φυσικά – το κολύμπι. Οι βουτιές δίνουν και παίρνουν στη θάλασσα, οπότε, για να μην περιορίζεσαι από το πόσο μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου, εξοπλίσου με μία full face μάσκα θαλάσσης. Μία τέτοια μάσκα καλύπτει όλο το πρόσωπο και έτσι αναπνέεις πιο φυσικά κάτω από το νερό και έχεις πανοραμική θέα του βυθού καθώς η μάσκα δεν μπλοκάρει το οπτικό σου πεδίο. Οι full face μάσκες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα που ταιριάζουν σε όλους, μεγάλους και παιδιά.

Για όσους προτιμούν να μην βουτάνε όμως, υπάρχει κι άλλος τρόπος να απολαύσουν το νερό εκτός από το κολύμπι. Με ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης μπορεί κάθε μικρό και μεγάλο παιδί να απολαύσει το νερό με ασφάλεια. Εκτός από το κλασικό στρώμα μπορείς να βρεις δεκάδες σχέδια για να επιλέξεις, όπως για παράδειγμα το άκρως καλοκαιρινό καρπούζι, αλλά και πολλά ακόμα. Για τα μικρότερα παιδάκια που δεν κολυμπούν ακόμα, το καλύτερο παιχνίδι είναι η άμμος. Δώσε στο παιδί σου ένα σετ με κουβαδάκια και άλλα εργαλεία ή ακόμα και έναν φορτηγό με εκσκαφέα, για να φτιάξει στην παραλία τις πιο ωραίες κατασκευές.

Τα παιχνίδια όμως δεν είναι μόνο για μέσα στο νερό, αλλά και για την ξαπλώστρα, το δωμάτιο και όπου αλλού μπορείς να βρεις ένα τραπέζι. Με ένα επιτραπέζιο μπορούν να διασκεδάσουν από 2 μέχρι πολλά περισσότερα άτομα. Το Uno είναι ένα κλασικό παιχνίδι παρέας που μπορούν να απολαύσουν όλοι, από τις μικρότερες μέχρι και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Ένα ακόμα κλασικό παιχνίδι με κάρτες είναι και το Υπερατού το οποίο εκτός από πολύ διασκεδαστικό είναι και εκπαιδευτικό. Για τα πιο δραστήρια παιδιά, που δεν θέλουν να κάθονται στιγμή, ένα πατίνι θα τα γεμίσει με χαρά. Για μεγαλύτερη ασφάλεια επίλεξε ένα πατίνι με δύο ρόδες μπροστά και μην ξεχάσεις το κράνος.

Όσα μπάνια κι αν μένουν ακόμα για αυτό το καλοκαίρι, μην τα αφήσεις να περάσουν βαρετά. Κάνε την κάθε στιγμή στην παραλία διασκεδαστική, με τα καλοκαιρινά παιχνίδια που θα βρεις στο Public. Είτε έχεις παιδιά, είτε νιώθεις παιδί, το καλοκαίρι, με τη βοήθεια του Public, μπορεί να γίνει η πιο διασκεδαστική εποχή του χρόνου.