SunnyLife: Οι πρώτες βουτιές θέλουν ασφάλεια και στυλ!

Περίληψη: Διαλέγουμε τα πιο στυλάτα σκουφάκια, γυαλιά και γιλέκα κολύμβησης για τους μικρούς και τις μικρές, που φέτος θα κάνουν τις πρώτες τους βουτιές!

Καλοκαίρι χωρίς βουτιές δεν είναι καλοκαίρι. Με μία προϋπόθεση: είτε μιλάμε για διακοπές διαρκείας είτε για κοντινές και σύντομες αποδράσεις, τον πρώτο λόγο έχει η ασφάλεια - ειδικά αν στην παρέα μας έχουμε πιτσιρικάδες και πιτσιρίκες, που οι επαναληπτικές βουτιές είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι. Ασφάλεια, λοιπόν, αλλά με στυλ χάρη στις μοναδικές προτάσεις της SunnyLIfe: σκουφάκια, γυαλιά και γιλέκα κολύμβησης για τους μικρούς, που φέτος θα κάνουν τις πρώτες τους βουτιές!

Ένα γιλέκο κολύμβησης θα τα βοηθήσει πολύ στις πρώτες τους απόπειρες για κολύμπι. Με αυτό θα μπορούν να επιπλέουν πιο εύκολα και ο φόβος -που ίσως έχουν- απέναντι στο νερό μειώνεται σημαντικά. Προτιμήστε γιλέκα με ζωηρά σχέδια και χρώματα, όπως αυτό του μονόκερου ή του κροκόδειλου, που σίγουρα τα παιδιά θα αγαπήσουν αμέσως!

Όταν εξοικειωθούν λίγο παραπάνω με το νερό, δεν ξεχνάμε τα γυαλιά κολύμβησης, για να κρατήσουμε τα μάτια τους προστατευμένα. Πάμε σε unicorn ή croc σχέδιο, για να γίνουν ακόμα πιο δελεαστικά, μέχρι να ανακαλύψουν χάρη σε αυτά την ομορφιά που κρύβει η θάλασσα κάτω από την επιφάνεια και να μη τα ξαναβγάλουν ποτέ!

Συμπληρώστε το σετ των παιδικών αξεσουάρ κολύμβησης με ένα πανέμορφο σκουφάκι σε σχέδιο μονόκερου ή κροκόδειλου! Ειδικά αν οι πρώτες βουτιές των μικρών γίνουν σε πισίνα και όχι σε θάλασσα, σίγουρα θα χρειαστούν ένα ανθεκτικό σκουφάκι για τα μαλλιά τους.

Στο Public θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εξοπλισμού κολύμβησης, για κάθε ηλικία. Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διασκέδαση στη θάλασσα ξεκίνησε!