"Τα 5 φύλλα πορείας" και ο Χόρχε Μπουκάι

Περίληψη: Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, οι πέντε...

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, οι πέντε τόμοι της σειράς: «ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ» του ψυχιάτρου-συγγραφέα Χόρχε Μπουκάι, αποτέλεσαν ένα αδιαμφισβήτητο εκδοτικό γεγονός. Χιλιάδες αναγνώστες σε ολόκληρο τον πλανήτη μπόρεσαν να βρουν σε αυτά τα βιβλία το μίτο της Αριάδνης που τους καθοδήγησε μέσα στο λαβύρινθο της ανθρώπινης ψυχής.

Τα 5 "φύλλα πορείας" του Χόρχε Μπουκάι, τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Opera είναι: 1) Ο δρόμος της Αυτοεξάρτησης (Φύλλα Πορείας Ι) 2) Ο δρόμος της Συνάντησης (Φύλλα Πορείας ΙΙ) 3) Ο δρόμος των Δακρύων (Φύλλα Πορείας ΙΙΙ) 4) Ο δρόμος της Ευτυχίας (Φύλλα Πορείας ΙV) 5) Ο δρόμος της Πνευματικότητας (Φύλλα Πορείας V)

Ο καθένας από τους πέντε τόμους-δρόμους αποτελεί ένα πλήρες και αυτοτελές έργο που μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, εντούτοις, οι αναγνώστες που επιλέγουν να ακολουθήσουν την προτεινόμενη σειρά, βιώνουν την εμπειρία της μύησης στους δρόμους της ζωής από τους οποίους όλοι —αργά ή γρήγορα— θα κληθούμε να περάσουμε. 

          Ο δρόμος της αυτοεξάρτησης  - Φύλλα πορείας Ι large            Ο δρόμος της ευτυχίας - Φύλλα πορείας IV large  Η ευρεία γνώση των αρχαίων και μοντέρνων μύθων, καθώς και η σοφία του Χόρχε Μπουκάι —προϊόν της πολυποίκιλης ζωής του— συγκλίνουν μέσα στο έργο του, καθιστώντας το σανίδα σωτηρίας για όσους πασχίζουν να καταλάβουν τα αινίγματα και τις προκλήσεις του ανθρώπινου βίου.  Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου Ο δρόμος της Πνευματικότητας, ο Χόρχε Μπουκάι θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος στις 18/6. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Δείτε εδώ την εκδήλωση.   Ο δρόμος των δακρύων - Φύλλα πορείας ΙΙΙ large              Ο δρόμος της συνάντησης - Φύλλα πορείας ΙΙ large