Τα επιτραπέζια της παραλίας για «μακροβούτι» στο παιχνίδι!

Περίληψη: Πετσέτες, ομπρέλες, ψάθες, αντιηλιακά, παγούρια, βιβλία… Ο εκδρομικός εξοπλισμός των λουόμενων είναι πραγματικά ανεξάντλητος και...

Πετσέτες, ομπρέλες, ψάθες, αντιηλιακά, παγούρια, βιβλία… Ο εκδρομικός εξοπλισμός των λουόμενων είναι πραγματικά ανεξάντλητος και πολλές φορές ο αριθμός των αποσκευών τους θυμίζει μέρα μετακόμισης παρά διακοπές. Ωστόσο, επειδή η διασκέδαση στην παραλία, στο camping ή στην αυλή του εξοχικού είναι επιτακτική ανάγκη, τα μικρά – φορητά επιτραπέζια παιχνίδια έρχονται να δώσουν τη λύση! Με μια καλή παρέα και το κατάλληλο περιβάλλον ένα επιτραπέζιο μπορεί να απογειώσει τη διάθεση και να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές αποσκευές, όσο ασφυκτικά γεμάτες και αν είναι. Παρακάτω θα βρεις έξι άκρως εθιστικά επιτραπέζια παιχνίδια σε compact μέγεθος, για να βάλεις αυτό το καλοκαίρι στις βαλίτσες σου.

Tichu

Το Tichu είναι ένα γρήγορο και έξυπνο παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες για 3 έως 6 παίκτες. Το παιχνίδι συνδυάζει κουμ-καν, πόκερ και μπριτζ και παίζεται πάντα με δύο ομάδες. Κάθε ομάδα προσπαθεί να απαλλαγεί από τις κάρτες της, αλλά και να μαζέψει πόντους «κατεβάζοντας» συνδυασμούς. Ο Δράκος, ο Φοίνικας, ο Σκύλος και το Majong περιμένουν να ριχτούν στη μάχη και αν χρειαστεί να θυσιαστούν για τη νίκη. Η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να μαζέψει 1000 πόντους είναι η νικήτρια.

Υπερατού: Μοτοσυκλέτες Super Bikes

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στο παρελθόν! Το αγαπημένο παιχνίδι καρτών μικρών και μεγάλων επέστρεψε και υπόσχεται non stop διασκέδαση. Κατάλληλο για παιδιά 6 ετών και άνω και ιδανικό για δύο παίκτες, το Υπερατού: Μοτοσυκλέτες θα σου μάθει τα πάντα για τα απίστευτα Super Bikes! Διάλεξε χαρακτηριστικό, σύγκρινέ το με του αντιπάλου και κέρδισε την κάρτα. Χρησιμοποίησε έξυπνα την κάρτα Υπερατού και βγες μπροστά!

UNO Sport

Το πασίγνωστο παιχνίδι UNO τώρα και σε Sport έκδοση για να σε ακολουθεί όπου και αν βρεθείς φέτος το καλοκαίρι. Περιλαμβάνει 108 αδιάβροχες πλαστικές κάρτες, που αντέχουν στο νερό, και 1 κλιπ μεταφοράς για να μπορείς να το κρεμάς στην τσάντα ή στο σακίδιό σου. Οι κανόνες γνωστοί, προσπάθησε να ξεφορτωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται τις κάρτες σου ταιριάζοντας το χρώμα ή τον αριθμό!

Cluedo Grab & Go

Τα μυστήρια συνεχίζονται και στις διακοπές! Δοκίμασε τις ικανότητές σου ως ντετέκτιβ και διασκέδασε με το Cluedoτο απόλυτο παιχνίδι μυστηρίου, που έρχεται σε νέα πρακτική συσκευασία για εύκολη αποθήκευση. Το πάρτι, που είσαι καλεσμένος, εξελίσσεται περίεργα όταν ο οικοδεσπότης εξαφανίζεται. Λύσε το μυστήριο της εξαφάνισης και βρες τον πραγματικό ένοχο από τους συνήθεις υπόπτους. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 3 έως 6 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω.

Wanted

Πως γίνεται να συνυπάρχουν ένας δικαστής, ένας αστυνόμος, ένας ληστής και ένας τραπεζίτης στο ίδιο παιχνίδι; Ετοιμάσου για ένα παιχνίδι καρτών με πολλή δράση και ταχύτητα, όπου οι ρόλοι του καλού και του κακού… μπερδεύονται! Στόχος σου; Να είσαι ο πρώτος παίκτης που θα ξεφορτωθεί όλες του τις κάρτες. Τo Wanted περιέχει 72 κάρτες και είναι κατάλληλο για 3 έως 5 παίκτες από 7 ετών και πάνω.

Prohis

Σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής μπαίνεις στη θέση ενός λαθρέμπορου που προσπαθεί να γίνει πλούσιος μεταφέροντας νόμιμα και παράνομα εμπορεύματα. Κατά τη μεταφορά όμως προκύπτουν και δυσκολίες, αφού οι αντίπαλοί σου μπορούν να ελέγξουν το φορτίο σου, ακόμα και να το κατάσχουν αν βρούνε κάτι ύποπτο. Για να φτάσεις στη νίκη πρέπει να μπλοφάρεις και να γίνεις άσσος στις διαπραγματεύσεις! Το Prohis είναι κατάλληλο για παιδιά 10+ ετών και ιδανικό για 2-6 παίκτες. Για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση το καλοκαίρι και όχι μόνο, ρίξε μια ματιά στην τεράστια ποικιλία travel επιτραπέζιων παιχνιδιών που θα βρεις στα καταστήματα Public και στο public.gr!