Που θα βγεις μέσα στο ΣΚ: Iggy Pop, Septic Flesh και Locomondo!

Περίληψη: Φτιάχνεις τα πλάνα σου για το ΣΚ που έρχεται; Οι προτάσεις μας θα σε βοηθήσουν σίγουρα να επιλέξεις που θα βγεις τις επόμενες ημέρες!

Για ακόμα μία εβδομάδα είμαστε εδώ για δώσουμε λύση στο αιώνιο πρόβλημα του που θα βγεις το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Τα events της εβδομάδας πολλαπλασιάζονται όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή, οπότε και αυτό το ΠΣΚ υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που μπορείς να προτείνεις στην παρέα. Οι επιλογές μας έχουν αυτή την εβδομάδα πάρα πολλή μουσική – είμαστε σαφώς επηρεασμένοι από την εξαιρετική συναυλία των Muse στο Ejekt Festival όπως καταλαβαίνεις. Έλα να δούμε μαζί τι σου επιφυλάσσει το σαββατοκύριακο λοιπόν, με τη βοήθεια του Public Tickets που έχει πάντα τα πιο hot events!

Προτάσεις για έξοδο στην Αθήνα

Είσαι στην πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή; Τότε τι καλύτερο για μία ακόμα συναυλία! Το Σάββατο 2 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, έρχεται στο Release Athens 2022 ο Iggy Pop και ο Liam Gallagher! Το lineup της συναυλίας συμπληρώνουν οι Sleaford Mods και οι The K’s σε μία rock βραδιά που δεν πρέπει να χάσεις! Από τον Iggy Pop περιμένουμε να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «I Wanna Be Your Dog», «The Passenger», «Lust For Life», «Gimme Danger». Ο Liam Gallagher θα απογειώσει την πλατεία Νερού με τραγούδια όπως τα "Live Forever, "Wonderwall", "Cigarettes and Alcohol", "Roll With It". Εμείς απλά ανυπομονούμε!

Αφού βρήκαμε το μουσικό event του ΣΚ, ας δούμε μερικές ακόμα επιλογές για έξοδο αυτές τις μέρες. Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε προβολή μετά φαγητού στο Stellar Gastro Cinema. Θα προβληθεί το «Woman on Top» και το μενού έχουν επιμεληθεί για ακόμα μία φορά οι καταξιωμένοι σεφ Γιάννης Μαρκαδάκης και Πάνος Ιωαννίδης. Οι θεατρικές επιλογές είναι επίσης πολλές. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε την παράσταση «Ο Ορφέας στον Άδη» του Τενεσί Ουίλιαμς, η οποία ανεβαίνει την Κυριακή στο Θέατρο Ροές. Κλείνουμε την περιήγησή μας στα events της Αθήνας με το Gameathlon Summer 2022. Για δύο μέρες, 2 και 3 Ιουλίου, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο η μεγάλη έκθεση του gaming υποδέχεται ξανά το ελληνικό κοινό!

Που θα βγεις στην Θεσσαλονίκη;

Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη όπου θα ξεκινήσουμε ξανά με μουσική! Η συναυλία που ξεχωρίζει είναι αυτή των Septic Flesh! H ελληνική death metal μπάντα από την Αθήνα θα εμφανιστεί το Σάββατο 2/7 στο Θέατρο Κήπου. Το live θα έχει και special guest εμφάνιση από τους ΜΕΜΦΙΣ, οι οποίο έχουν ξεκινήσει τη μουσική τους πορεία από τη Θεσσαλονίκη.

Video Duration
2:32

Στη Θεσσαλονίκης εντοπίσαμε και μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Και τις δύο θα τις βρεις στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – Νόησις. Η πρώτη λέγεται «Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα» και ξεκινά το Σάββατο 2/7. Πρόκειται για μία προβολή ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζεται η συμμετοχή της ESA (European Space Agency) σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαστημικές αποστολές της ιστορίας. Η άλλη επιλογή στον ίδιο χώρο είναι να κανονίσεις μία ξενάγηση στο Μουσείο Τεχνολογίας.

Συναυλίες και άλλα events σε όλη την Ελλάδα

Αυτή την περίοδο, όπως ξέρεις πολύ καλά, έχει ξεκινήσει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022, με πολλαπλές εκδηλώσεις και στις δύο πόλεις. Την Παρασκευή 1/7 και το Σάββατο 2/7 ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου η Άλκηστη του Ευρυπίδη. Το έργο αποτελεί μια σύγχρονη μεταγραφή της Άλκηστης με όχημα τη μουσική της ομώνυμης όπερας του Γκλουκ, τοποθετώντας τέσσερις τραγουδιστές και ένα εκκλησιαστικό όργανο στη θέση του Χορού.

Και πηγαίνουμε πάλι στη βόρεια Ελλάδα για δύο δυνατές συναυλίες! Η πρώτη είναι στο Φεστιβάλ Φαναρίου στην Κομοτηνή. Εκεί θα εμφανιστούν στις 3 Ιουλίου 2022 οι Αλκίνοος Ιωαννίδης και Bloody Hawk, δημιουργώντας έναν πολυαναμενόμενο μουσικό συνδυασμό. Η τελευταία στάση της σημερινής μας βόλτας είναι η Καβάλα. Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακόντισμα της πανέμορφης Μακεδονικής πόλης έρχονται το Σάββατο 2/7 οι Locomondo! Απόλαυσε μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, Rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς και ανέβασε κι άλλο την καλοκαιρινή σου διάθεση!

Δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι άλλο λοιπόν! Στείλε αυτό το άρθρο στην ομαδική συνομιλία της παρέας και βρείτε αμέσως τι θα κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο.